Може недолюбваният от мен Дупитер, да е ударил едно рамо на разклатената ми душа
нали е върху Луната ми недолюбвания.. Ако трябва да съм честна, май пък като спечелих делото су Общината без адвокат, Юпитер беше в антисия със слънцето ми от Везни .Но сега дори и аз се учудих на развоя мислех ,че в най-добрия случай ще ми върне същият таралясник, а каза, че прави компромис за мен, като нов казус. Нека Господ да ми прости, на лошият Марс дето вече му взимаше мярката. Лоша съм, съжалявам, срам ме е от мен ,ама Плутона ми не обича да го ебават, иска да ги убива :012: И да не вземи някой да ми хвали Дупитер-не е късмет туй,а измъчена работа- само харчове .Единсвените пари, които изкарах наскоро, беше от продажба на мои бижута. Точно при мунад опозе Сатурн /Венера се обади жена, която прояви интерес и към други мои бижута ,които не бях пуснала в продавалника и купи и от тях -вярно, че ги дадох на доста по-ниска цена и подарих две колиета,но това не е късмета на Юпитер, пак другият ми изедник ми удари рамо -Сатурчу -тоз е луд по мен ,завъртя се около втори дом, остави ме без доходи и хвърля трохи-страшен Дядото