Здравейте. Детето си е загубило един пъзел - пожарна ,и не можем да го намерим,а си го иска. Някой може ли да ми помогне, защото от това,което аз гледам по картата,не го намирам.
Разсъждавам така:
У2 Мерк в Козирог на 28°- в Земен кардинален знак - показва посока юг, място на пода, някъде около кал/ глина ( търсих навсякъде около саксиите,те са глинени кашпи), място с много движение, недалеч( това ясно - някъде у нас по стаите е) ниски,тъмни места , понеже Меркурий е последни градуси и до Плутон търсих на места,където има прегради - легла,диван, до стените, под шкафове, Плутон говори за черен цвят,нещо тъмно - мушках се зад леглото му, гардероба....никъде нищо. .. 10д като ъглов дом показва, че е близо до мен и бързо ще го намеря ,ама засега не мога....показва още веднъж посока юг. Навсякъде,където има стени/ прегради уж гледах.
Луната е в тригон с Марс от 2д - указание,че ще се намери. Слънцето и луната също са в тригон.
Това са нещата,които аз виждам, не съм на "ти" ,може би имам грешки,моля кажете нещо ,което да подскаже къде да търся .