Автор Тема: Хорари за изгубени вещи  (Прочетена 174873 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Хорари за изгубени вещи
« Отговор #795 -: Юни 06, 2024, 06:46:56 pm »
Аркукс, благодаря за отговора. Сафо и на теб благодаря.

Явно снимката на картата е много объркваща, но пак да посоча Мерка е в 10 дом, не в 11, макар че така изглежда. Ако се вгледате ще видите, че 11 дом започва от около 13 градуса близнаци, а Мерка е на 4 - съответно 10 дом. Просто заради стелиума в 10 дом самата иконка на Мерка е прехвърлена в 11, защото няма място в 10.

Проблемът е, че не остана папка, рафт и повърхност в офиса, която да не съм обърнала и нищо.
А моя ли е грешката, че снимката на картата е объркваща? Толкова ли е трудно да построиш диаграма в астроком, може и от телефона, и без регистрация. Тази карта защо е маркирана WhatsApp Image, някой ти я прати по уатсап и пита тебе, а ти питаш нас ли?
Ок, Мерка е в 10д. – при личните вещи на шефа, южна посока, високо е сред други вещи. ПФ в 1д. Дева, с у-л Меркурий, както вече се уточни – в 10ти дом! Но ти си в 11д. съвпад с Венера У10 - заслепила си шефа на колектива, с теб се чувства силен, зареждаш го с енергия. И все пак У2 за теб (търсената вещ) е У2 за шефа (неговите ценности), този документ е важен за работата. А 10-ти дом описва местоработата, мястото у дома където си вършиш работата, жилището на деловия партньор, личните вещи на работодателя, висшестоящия в йерархията на работата; в колата на шефа проверено ли е, сред неговите лични вещи е! Документът е затиснат между други предмети, не е самостоятелно някъде, за да се вижда. Написаното в чий ръце е бил последно си остава, независимо дали Мерка е в 10ти или 11д.  :)

Halliwell

• Newbie
  • *
  • Публикации: 10
« Отговор #796 -: Юни 07, 2024, 10:01:31 am »
Aркукс, благодаря за отговора.

Действително документът е много важен за работата. Говорих с шефа и каза, че ще провери и в офиса си вкъщи, понеже има и такъв. Споменах му и за колата, ама ми се изсмя. Нищо де, гледам да не му се връзвам, защото си е такъв.  Дано да изкочи, защото не можело да бъде преиздаден, което за мен е абсолютна тъпотия.

Надявам се съвсем скоро да пиша с + обратна връзка.

Картата съм я пращала на приятелка по WhatsApp и я взех от чата ни, за да я кача. Беше ми по-лесно. Изобщо не съобразих, че картата е доста объркваща. Грешката е моя. Извинявам се.
« Последна редакция: Юни 07, 2024, 10:05:24 am от Halliwell »

Halliwell

• Newbie
  • *
  • Публикации: 10
« Отговор #797 -: Юни 12, 2024, 10:34:15 am »
Привет, идвам с обратна връзка за изгубения документ.
Намери се. Действително се оказа в офиса, като мислех и както посочихте. Беше в шкаф на средно ниво, но мой шкаф. Не беше при вещите на шефа.
Беше заседнал в дъното и се беше заклещил. Документът беше в златиста папка, която беше пъхната в друга жълта такава. Един мой колега го намери.
Благодаря на всички за точните насоките и вклюването.
Аз все още навлизам в хорарната астрология и не си вярвам особено на преценката, но редовно гледам да си сверявам часовника с казусите тук.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #798 -: Юни 12, 2024, 06:19:53 pm »
Halliwell, благодаря за обратната връзка.
Значи близостта до Слънце е дало отражение, но не отчетохме " златното, жълтото. ". :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
« Отговор #799 -: Юни 13, 2024, 02:07:13 pm »
Благодаря за обратната връзка!

А 10-ти дом описва местоработата, мястото у дома където си вършиш работата, жилището на деловия партньор, личните вещи на работодателя, висшестоящия в йерархията на работата; в колата на шефа проверено ли е, сред неговите лични вещи е! Документът е затиснат между други предмети, не е самостоятелно някъде, за да се вижда. Написаното в чий ръце е бил последно си остава, независимо дали Мерка е в 10ти или 11д.  :)

HRISKA

• Jr. Member
  • **
  • Публикации: 64
« Отговор #800 -: Септември 11, 2024, 10:03:01 pm »
Здравейте,

според вас дали ще си намеря брачната халка?
Благодаря! :)

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #801 -: Септември 12, 2024, 01:00:34 pm »
HRISKA, да. Между теб, Венера и халката, Меркурий не е голмо разстоянието, все едно сте в един вагон, но различни купета едно до друго. Слънцето е при Меркурий и между вас, значи предмет с природата на Слънце ви дели един от друг. Венера е в триплицитет на Меркурий, халката би трябвало сама да се покаже. Като посока север, северозапад, в кутийка, шкаф, чекмедже, където са подредени документи, монети, билети, аксесоари за пътуване, със златист, жълт цвят или до вещите на деца. Последно Меркурий е бил опозиция със Сатурн, който е у10 и 11, ако си вдигала или премествала стари вещи, кожени по време на работа да се изтъркулила от пръста ти или си я забравила на това място. И Венера, и Меркурий са есенциално силни, но в домове, където няма много динамика. Луната е без курс, но в знак на бенефик, може да има забавяне, временно да си без халка.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

akruks

• Hero Member
« Отговор #802 -: Септември 13, 2024, 12:23:20 pm »
Здравейте,

според вас дали ще си намеря брачната халка?
Благодаря! :)
Последно е била в твоите ръце или в ръцете на твой служител, ако имаш подчинени, или в ръцете на леля, вуйна. Търсената вещ е в северозападна посока, високо горе, близо до кръгъл предмет в жълто/златисто, може да е осветително тяло или друга техника, като тонколона и от този род; в стаята където прекарваш най-много време, като хол, гостна; Луната е извършила хармоничен аспект с К5, която показва крайното развитие на нещата по 2-ри дом (търсената вещ), Венера У1 е в сходящ хармоничен аспект с К5, предстои само един аспект на Луната – квадрат с Нептун, но Меркурий е във взаимна рецепция с Нептун, така че има надежда да я намериш, Луната е извършила хармоничен аспект с ПФ във Водолей, а Меркурий У2 е в сходящ хармоничен аспект с Уран в 1д., планетата диспозитор на ПФ. Ако имаш дете провери сред неговите вещи, в детската стая.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1233
« Отговор #803 -: Ноември 15, 2024, 01:18:00 pm »
Здравейте, някой иска ли да пробва? Изгубих малко пари. Мисля, че буквално, паднали от чанта или невнимание, бързина, не съм добра стопанка. Вземам, пускам. /А Тартюф по дрънкането в кесията е знаел липсва ли монета/.
Къде ли са? Магазин, път, кола, документи /едва ли/...
Ако не са изпадали в колата или случайно влезли при документ, раздялата е бърза и категорична.
« Последна редакция: Ноември 15, 2024, 01:25:33 pm от Люба »

Сафо

• Hero Member
  • Публикации: 7612
« Отговор #804 -: Ноември 15, 2024, 03:16:43 pm »
Люба,без да съм сигурна,но разсъждавам така:Ти си представена от Водолей и Сатурн в знак Риби,който е почти спрял.Марс е упр.на 2ри дом и е в 6ти-лъв. вижда асц.,но не и управителя, взаимна рецепция със Слънце-някой ги е намерил,ако не е партньора,случаен човек се е опаричил.Слънцето се радва в 9ти.
Марс в 6ти-лъв-работно място,аптека,покупки за детето,за спорт.Магазин за спортни,или детски стоки.
Понеже Луната е почти на к3 съвпад с Уран,съупр.на Водолей,екзалтирана,в дом на радост,мисля,че ще се сетиш.Венера е упр.3 и 8ми домове,взаимна рецепция със Сатурн.
« Последна редакция: Ноември 15, 2024, 03:20:20 pm от Сафо »

akruks

• Hero Member
« Отговор #805 -: Ноември 19, 2024, 09:01:53 pm »
Здравейте, някой иска ли да пробва? Изгубих малко пари. Мисля, че буквално, паднали от чанта или невнимание, бързина, не съм добра стопанка.
Къде ли са? Магазин, път, кола, документи /едва ли/...
Ако не са изпадали в колата или случайно влезли при документ, раздялата е бърза и категорична.
Нептун в 1д описва твоята разсеяност, не са изгубени безвъзвратно или взети от друг, просто си забравила къде си ги оставила. Търсените пари представени от Марс в 6д. – западна посока на средно ниво, офиса, мястото на службата, място на домашните любимци, помещения в дома, отдавани под наем, сред предмети или пари на детето ти, понеже 6д е втори за 5д.
Луната, освен въпроса, описва 5д, който показва крайното развитие на въпроси по 2д.; Луната е в сходящ съвпад с Уран У1, така че би трябвало да ги намериш след 7 единици време, Марс У2 е в сходящ хармоничен аспект със Северния възел в 1д. – още един аспект, който гарантира за намиране на загубеното.

Люба

• Hero Member
  • Публикации: 1233
« Отговор #806 -: Ноември 20, 2024, 11:59:58 am »
Сафо и Акрукс, благодаря ви, момичета, че не подминавате въпросите ми. Щом има шанс за намиране, ще изчакам с краен коментар. 🍎💛🩷