Автор Тема: Малък и сладък...меркурий  (Прочетена 30883 пъти)

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
Re: Малък и сладък...меркурий
« Отговор #105 -: Януари 05, 2014, 09:47:08 pm »
На мен и двете светила са ми бесни  ;D - Луна в Ардра и Слънце в Уттара Бхадра, добре че поне Меркурий и Венера са в Ревати, нея я броят за по ларж накшатра.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #106 -: Ноември 13, 2014, 02:41:58 pm »
Какво бихте казали за човек, който почти не умее да изслушва или ако го прави е с нескрита досада. Прекъсва те по средата на изречението и гори от нетърпение да започне да говори по тема, която интересува единствено само него, която даже не е свързана и с темата на разговора. Познавам двама такива човека. При единия Меркурий е в съвпад с Плутон, при другия в квадрат с Плутон. Плутон ли е разковничето?  :017:

Дракониада

• Hero Member
  • Публикации: 2824
« Отговор #107 -: Ноември 13, 2014, 02:54:41 pm »
Какво бихте казали за човек, който почти не умее да изслушва или ако го прави е с нескрита досада. Прекъсва те по средата на изречението и гори от нетърпение да започне да говори по тема, която интересува единствено само него, която даже не е свързана и с темата на разговора. Познавам двама такива човека. При единия Меркурий е в съвпад с Плутон, при другия в квадрат с Плутон. Плутон ли е разковничето?  :017:
Мисля,че събеседникът на този човек му изглежда повърхностен,маловажен и прилага(осъзнато или не) абсолютно твоята стратегия,която упражняваш върху тези,които си нарочила за енергийни вампири.
И напрегнатите аспекти Плутон/Меркурий дават остър интелект.
« Последна редакция: Ноември 13, 2014, 02:57:53 pm от Дракониада »
Набарах абсолютно всичките Ключове на Соломон!Мои са!   :d030:

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #108 -: Ноември 13, 2014, 02:58:08 pm »
Ами не точно, Дракониада. Поведението е същото и с други хора  :)

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #109 -: Ноември 13, 2014, 02:59:41 pm »
Ами не точно, Дракониада. Поведението е същото и с други хора  :)
Значи той не чувства,че от тях има какво да научи.

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #110 -: Ноември 13, 2014, 03:08:25 pm »
Моята логика е следната... Както Плутонясалата Венера е склонна да ревнува и да обсебва възлюбения си, тъй и Плутонясалия Меркурий освен острия си език е склонен да обсебва и разговорите.  :d030:

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #111 -: Ноември 13, 2014, 03:12:50 pm »

Цитат
гори от нетърпение да започне да говори по тема, която интересува единствено само него,

Ти сама си отговори, връзка между Огън-Меркурий-Уран.  ;)
 Карта със силен акцент на Овен, Стрелец,Водолей,Близнаци дават такава индикация.Меркурий/ Плутон дава обсебващи,изследващи и търсещи интрига мисли, не е показател за развит интелект, изказа е много често циничен, манипулативен, с цел, откровен.
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #112 -: Ноември 13, 2014, 03:16:23 pm »
Рени, страшна си!  :clap: Едната е Близнак, другата Овен.

Рени

• Hero Member
« Отговор #113 -: Ноември 13, 2014, 03:26:51 pm »
Рени, страшна си!  :clap: Едната е Близнак, другата Овен.

Не съм, знаеш ли колко миловидно излъчване имам. :72:

Ти и сама сподели причините за този тип поведение, просто се опита да обясниш ситуацията само чрез Меркурий. :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #114 -: Ноември 13, 2014, 03:29:55 pm »
А моя Меркурий дали се води в квадрат с Плутон след като е на 29 градуса в Козирог, а Плутона ми е на 7 градуса в Скорпион?  :017:

Рени

• Hero Member
« Отговор #115 -: Ноември 13, 2014, 03:41:20 pm »
Би трябвало- 8* за квадрат, макар и в различни знаци е допустима орбиса.

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #116 -: Ноември 13, 2014, 03:42:55 pm »
Би трябвало- 8* за квадрат, макар и в различни знаци е допустима орбиса.
Благодаря ти, Рени  :58:

Дракониада

• Hero Member
« Отговор #117 -: Ноември 13, 2014, 03:55:33 pm »
Ще ме накарате вие двете скоро да претърсвам архивите за напрегнат аспект Меркурий/Плутон и интелект,да броя домове и господари и да се занимавам с глупости!  :P :043:
какво иска да каже Рени-че само защото Меркът е в Овен не може да е интелигентен ли с опоз от Плутон Везни?  :d030: :012:
Меркурий в Близнаци квадрат от Плутон Дева се сетих за едно мое гадже.Ами той все още е един от малкото Близнаци,с които обичам да говоря,а по принцип ги ненавиждам,защото все са ми повърхностни. Имам още един приятел Близнак също с квадрат Мерк/Плутон.Освен че е изключително ерудиран има задълбоченост.Освен това не ме прекъсва като се изказвам.  ;D :012:
Аз самата имам Меркурий квинконция с УранУ8.Понякога прекъсвам безцеремонно разговора като ми се говорят глупости,друг път само изслушвам или само говоря.  ;)

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #118 -: Ноември 13, 2014, 03:59:36 pm »
А пък аз само да добавя за прокола, че 3-ти Меркурий, който разглеждам и е Плутонясал също сече много гадно хората. Имам предвид, че прекъсва безцеремонно разговора. Слънчев Козирог е...  :017:
« Последна редакция: Ноември 13, 2014, 04:02:34 pm от Just_a_Dream »

Just_a_Dream

• Гост
« Отговор #119 -: Ноември 13, 2014, 04:06:30 pm »
Дракониада, той Уран е по изненадите. Затуй ще да са тези големи амплитуди в умението ти да изслушваш или не.. ;D