Автор Тема: Прогресивни ли сме наистина  (Прочетена 26168 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Re: Прогресивни ли сме наистина
« Отговор #45 -: Май 07, 2014, 11:40:10 pm »
Ми не гледай, действай ,движение и решителност  :08:

всъщност може да се окаже едно добро- по-интуитивно време, така да се каже - да дадем допълнителна сила на плутон в 1-ви
за момента това усещам - започвам малко по малко да разбирам какво наричат хората с тая дума интуиция

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13751
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #46 -: Май 08, 2014, 02:39:31 pm »
Aз съм с прог. асцендент дева от няколко години. Промяна- повече мърморя и се позакръглих  около ханша.
Не съм станала много пунктуална- все още съм над нещата, но има време. :012:
закръглянето в ханша едва ли е от пр. асц в дева, но при мен със сигурност е от пр. асц везни- когато се закръглих с няколко кила отгоре преди години, точно тогава пр асц от дева е преминал във везни, а аз си мислех, че е от противозачатъчните, които вземах в този период, че нали бях студентка и ми беше рано за бебета
така си и ходя леко закръглена от тогава и похапвам сладичко, но все пак наталният АСЦ не спи през това време, защото имам позната с нат АСЦ везни и пр АСЦ скорпион от доста време, а яде шоколадови изделия, заприличала е на нощно шкафче, лекари диетолози се борят с излишното ѝ тегло, но тя въпреки това няма воля да се пребори с лакомията- Венера У1, У8 в рак, в точен квадрат с Уран У4 в 12д, чак сега от две години насам, откакто се появиха здравословни проблеми започна малко да се ограничава и да пие билкови чайчета за отслабване- пр АСЦ премина в стрелец, до него в 1д е пр Нептун, а пр Венера У6 в пр карта премина в дева

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #47 -: Юни 07, 2014, 01:07:31 pm »
Тази тема търсих. В рамките на годината ми предстоят няколко прогресивни изменения. Прогресивна Луна навлиза във Водолей до края на месеца. До края на юли прогресивните кардинални оси сменят знаците си (прогресивен АС влиза в Овен, прогресивно МС - в Козирог). А в края на годината прогресивно Слънце също ще навлезе в Овен. Ще докладвам за промени. Още от началото на пролетта усещам промяна в поведението си - станах по-уверена и напориста. Тогава започна фирдарий на Марс.

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #48 -: Юни 07, 2014, 01:50:23 pm »
Мирабела ,наблюдавай как реагираш на заобикалящото те сега ,как реагираш на самата себе си и как искаш да реагираш на същите  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #49 -: Юни 07, 2014, 01:59:40 pm »
Не ми пука от заобикалящите. Престанах да им угаждам, гледам си собствения кеф. Ще се превърна в тотална егоистка. :012:

Рени

• Hero Member
« Отговор #50 -: Юни 07, 2014, 02:09:57 pm »
Не ми пука от заобикалящите. Престанах да им угаждам, гледам си собствения кеф. Ще се превърна в тотална егоистка. :012:

Заобикалящото,не конкретно заобикалящите ,но явно в тази посока са ти реакциите-това е полезна информация ,ползвай я по предназначение в твоя полза. ;)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Mirabella

• Hero Member
« Отговор #51 -: Юни 07, 2014, 02:16:52 pm »
Мисля, че знам защо е в тази посока. В прогресивната карта Марс попада в 7-ми дом и скоро ще стане у1. Благодаря ти за насоките, Рени! :-* Както винаги твоята оригиналност ми дава друг ъгъл, от който да погледна на нещата.

Рени

• Hero Member
« Отговор #52 -: Юни 07, 2014, 02:25:14 pm »
Мисля, че знам защо е в тази посока. В прогресивната карта Марс попада в 7-ми дом и скоро ще стане у1. Благодаря ти за насоките, Рени! :-* Както винаги твоята оригиналност ми дава друг ъгъл, от който да погледна на нещата.

Мирабела ,взаимно е.  :38:

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13751
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #53 -: Юни 07, 2014, 06:29:15 pm »
Значи навлизането на пр Слънце и пр АСЦ в овен вече си казва думата  :)
Моето пр Слънце октомври навлиза в стрелец- ще го ударя на пътешествия  :012:

Happy58

• Гост
« Отговор #54 -: Юни 09, 2014, 04:26:54 pm »
Тази тема търсих. В рамките на годината ми предстоят няколко прогресивни изменения. Прогресивна Луна навлиза във Водолей до края на месеца. До края на юли прогресивните кардинални оси сменят знаците си (прогресивен АС влиза в Овен, прогресивно МС - в Козирог). А в края на годината прогресивно Слънце също ще навлезе в Овен. Ще докладвам за промени. Още от началото на пролетта усещам промяна в поведението си - станах по-уверена и напориста. Тогава започна фирдарий на Марс.

малийййй, Белка, то това страшно бе ...... много огън, много нещо :)

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #55 -: Юни 16, 2014, 02:30:16 pm »
 :-\:Мале с каква илюзия съм живяла, че от 10 години съм с пр. асцендет везни. Едва от днес ми влиза в 00 гр везни асц-то. Ах, лишно бях миролюбива. :-\
Не се ли прогресира градус равно на година асцендента? Защо така в астрокома?
Е да ми е честито и годината ми е тройка, явно до скорпион на асц. няма да дочакам. :d030:

Happy58

• Гост
« Отговор #56 -: Юни 16, 2014, 04:01:24 pm »
:-\:Мале с каква илюзия съм живяла, че от 10 години съм с пр. асцендет везни. Едва от днес ми влиза в 00 гр везни асц-то. Ах, лишно бях миролюбива. :-\
Не се ли прогресира градус равно на година асцендента? Защо така в астрокома?
Е да ми е честито и годината ми е тройка, явно до скорпион на асц. няма да дочакам. :d030:

ти да не предпочиташ скорпиончето пред везните?

enigma

• Hero Member
« Отговор #57 -: Юни 16, 2014, 04:13:35 pm »
Зависи от това дали Асцендента се намира в по-бързоизгряващ или по-бавноизгряващ знак. От Рак до Стрелец изгряват по-бавно, а от Козирог до Близнаци изгряват по-бързо.
В знак на бърз възход е в Лъв, а пък....Преди на ръка като смятах , нямах съмнения.
Е, хайде, приемам го отново, де ще вървя, и венера пр. е върху слънцето, има си подчертаване по венерините теми.
« Последна редакция: Юни 16, 2014, 04:20:26 pm от enigma »

enigma

• Hero Member
« Отговор #58 -: Юни 16, 2014, 04:14:36 pm »
Що не-да усетя съспенса отвътре....само плутон ми е малко. :d030:

enigma

• Hero Member
« Отговор #59 -: Юни 16, 2014, 04:30:02 pm »
Живея и работя с плутоноиди, да видя как е-да ги реабилитирам вътре в себе си, да ги надскоча в метаморфозата...Еволюция без да боли няма.