Aз съм с прог. асцендент дева от няколко години. Промяна- повече мърморя и се позакръглих около ханша.
Не съм станала много пунктуална- все още съм над нещата, но има време. :012:
закръглянето в ханша едва ли е от пр. асц в дева, но при мен със сигурност е от пр. асц везни- когато се закръглих с няколко кила отгоре преди години, точно тогава пр асц от дева е преминал във везни, а аз си мислех, че е от противозачатъчните, които вземах в този период, че нали бях студентка и ми беше рано за бебета
така си и ходя леко закръглена от тогава и похапвам сладичко, но все пак наталният АСЦ не спи през това време, защото имам позната с нат АСЦ везни и пр АСЦ скорпион от доста време, а яде шоколадови изделия, заприличала е на нощно шкафче, лекари диетолози се борят с излишното ѝ тегло, но тя въпреки това няма воля да се пребори с лакомията- Венера У1, У8 в рак, в точен квадрат с Уран У4 в 12д, чак сега от две години насам, откакто се появиха здравословни проблеми започна малко да се ограничава и да пие билкови чайчета за отслабване- пр АСЦ премина в стрелец, до него в 1д е пр Нептун, а пр Венера У6 в пр карта премина в дева