Прогресивния асцендент Везни изобщо не ми се нрави. Имам ясният спомен, че бях много по - продуктивна, фокусирана и в час с нещата, когато все още прогресивният ми асцендент си е бил в Дева. Но какво да се прави, имам го от 4-5 години вече и определено скоро няма намерения да се сменя, а и следващия знак Скорпион не ми звучи кой знае колко по-добре. А до Стрелец вече ще побелея да чакам. :57: :57:
Предстои ми смяна на знака на прогресивният ... Хирон. :012: :012: Предвид факта, че попринцип е доста бавен, вероятно има някакво значение смяната.
Иначе да, според мен човек се променя, прогресира с картата си, забелязвам, че престоят на прогресивният Меркурий върху нат. Юпитер, Венера, Марс е бил много полезен в творческо отношение, много пишех тогава, сега и да седна, такива работи няма как да се родят в главата ми, периода си мина просто.
С нетърпение очаквам смяната на знака на прогресивното Слънце - от Рак в Лъв, но за това трябва да почакам още 2 годинки, определено ще ми се отрази добре и съвсем ще подпаля изтребителите. За мое щастие, това невероятни събитие ще се случи докато прогресивната луна все още е в Стрелец. :012: