Аз усетих рязко преминаването на прогр.Луна в Овен, като излизане от блато на чист въздух беше. Една година по-късно имам червени дрехи в гардероба за пръв път в живота, и освен това ги нося редовно. Даже имам и червени обувки, е, само кецове засега... но това ми дава идея! И на други шарени цветове налитам след мишия период.
Друго, оптимизмът не ме пуска. Ако не беше огнена прогресия, да съм на дъното сигурно. Също, искам кариера (това аз ли го казах?!), искам да се доказвам, да получа признание и при това веднага! И той по съвсем егоцентрични мотиви. :012: Много са ми интересни овчите прогресии, за първи път ги преживявам осъзнато и пълноценно. И Слънцето се нахендри там. А когато това стана, ми дойде идеята, че искам да съм си себе си (как по-рано не ми е хрумнало) и така подготви сатурновия възврат тази идея, че камък връз камък не остана.
На овчата прогресна Луна само не и харесвам дебелеенето. В Риби свалих много, а в Овен... и не е от вЪлната само визуално. Ако не овладея положението, в Телец ще сменям кошарата за по-широка. Тогава и Юпитер ще отиде на АЦ. Ще си живея щастлива, доволна и дебела.