Мерси Хепи.
Уж да,нали тр юпитер през 12ти давал защита.Аз някаква нечувана защита не видях 1 година....но дано да бъркам.
Просто преди 2 седмици реших да си купя витамин Б комплекс,защото нещо ми се "накъдриха" ноктите на палците на ръката и четох,че е липса на витамин Б.И почнах да го пия,пък и от гледна точка на нервата....да се успокоя по някакъв начин.Но явно от всеки вид витамин,на човек почва да му се яде много.
Иначе прогресивната ми луна сега е в 5ти дом в съвпад с нептун У9.
Какво имаш предвид,че ще се получи някаква комбинация? Че не те разбрах...
защита? от какво? - аз такова нещо не съм разбрала ... освен може би това, че докато пътуваше там, аз получавах обезщетение от борсата, в смисъл, не останах без пари. При мен е У6 и се намира в 1 дом, комбинирано с прогр Луна в 4 дом - можеш да си представиш за какво става дума - седях само в къщи и разсъждавах върху "дълбоките корени на моята психо-ситуация"
- сега ми е смешно, но накрая направо си бях изтощена.
При теб - прогр Луна ти е в 5 дом - иска си купон
, а Юпитер се занимава с изследване на дълбините в теб (12+9)
, освен това и Нептун У9 е в добавка (пак 12+9) - и може би от това се получава някакво напрежение, което те кара да компенсираш с храна и сладко .... нещо в тази насока - знам ли - ти сама трябва да откриеш отговора. Поне аз така правя (или поне се опитвам). Огледай си и Венерката, както казва Рени - определено има някакъв дефицит и организма компенсира с храна+сладко. Аз лично бих пила сокове, прясно изстискани, + пресни плодове и зеленчуци, вместо хапчетата, ама ти си знаеш ....