Не, между другото в началото искрено се зарадвах и си помислих, че за пръв път в живота си печеля награда.
Никога не съм печелила и от томболи, тото. Включително и при раздаване на училищни награди за някакъв принос и заслуги - при все това, че винаги съм била от децата с най-голям принос. Винаги са печелили внимание/признание по-наглите и по-агресивните, то и сега е така, във вече зрелия ми живот. Ама това е уловката на мобилните оператори и вече директно ги питам какъв е дребният шрифт под офертата. Почват мазно да се измъкват и да ти внушават, че е подарък, а всъщност ти оферират услуга. Те обаче сякаш са с промити мозъци и смятат, че всеки клиент трябва да реагира като масовият случай - някой консуматор. При условие, че си с лаптоп, смартфон и имаш толкова интернет трафик, че не можеш да го използваш, някой натрапчиво ще ти внушава, че имаш нужда от таблет и от още един договор за интернет. За сам човек вкъщи това е прекалено много. И не става въпрос за никаква практичност. Да се хванеш на въдицата би било прекалено глупаво, дори за такова наивно и идеалистично шаранче като мен. :012: