Автор Тема: Транзити на Юпитер  (Прочетена 533196 пъти)

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14069
    • https://victoryastro.blogspot.com/
Re: Транзити на Юпитер
« Отговор #1905 -: Юли 25, 2025, 06:06:16 pm »
Браво, Корея, това си е подкрепа от щедрия Юпитер!
При моята водолейка Юпитер е У7, съУ11, а Луната У2, У3 в 5д Скорпион, предстои Юпитер да премине по транзит във 2д, но оттам ще извърши опозиция с нейните 5 планети в Козирог 8д.

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2153
« Отговор #1906 -: Юли 25, 2025, 11:06:33 pm »
Беше ми интересно как ще се изяви транзита, писах за оживлението и активацията във всички сфери когато Юпи мина АЦ.
Това обучение даже го бях забравила, но ето- точно съвпада периода. На всичкото отгоре се води и служебен отпуск, а точно два дни не ми достигаха от моя. Дето се казва - перфектно!
Интересно е за мен, с насоченост към емоции и емоционална интелигентност, днес за сефте присъствах на медитация.
Лекторката е известно име, много ерудирана, била е народен представител, в екипа на Пимпирев, още разни длъжности, баш Юпитерова личност, от която научих много интересни неща .
Та, някой път транзитите работят учудващо точно.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12850
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #1907 -: Юли 26, 2025, 11:16:57 am »
Корея, би ли си качила картата, ако имаш желание разбира се, за да не ти задавам откъслечни въпроси, за Луана, Юпитр и ко.  :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Корея

• Hero Member
  • Публикации: 2153
« Отговор #1908 -: Юли 26, 2025, 10:14:05 pm »
Ето я картата , нарочно съм я качила и с прогресии.
Това лято ми е супер напрегнато откъм 4- ти дом. Майка ми нещо не е добре напоследък, изнервена, с брат ми са в конфликт почти нон стоп по разни въпроси, аз също , защото ми идва нанагорно, колкото и всяка жаба да си знае гьола.
 Прогресивният Марс ми такова таковата и в комбинация с критическата , дето ме почва, съм  кълбо от нерви. Лошото е, че нямам желание за нищо, а доста неща искам да променя и само с искане не става.
От малките радости в живота
човек може да си сглоби едно съвсем прилично щастие...

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 14069
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #1909 -: Юли 26, 2025, 10:27:39 pm »
Преди около 20г приемах ъ Мелброзия, препоръчвам! Австрийски капсули от желе роял с пчелен прашец и перга (пчелен хляб), изчислени да жени в менопауза.