Юпитер не го любя. Обещава, а след него няма нищо.
Впечатленията ми от транзитите му не са добри.
Точеше се в 6 дом почти безкрайно. Колкото повече наближаваше Дсц, толкова повече се надувах. Аз такова надуване не помня да съм имала. При все, че спазвах доста приличен хранителен режим, накрая хапвах колкото да не е без никак, а продължавах да се надувам.
И изненадата - мина Дсц и все едно някой спука този балон в мен. Буквално това надуване изчезна още с минаването му през Дсц, някак неусетно свалих и килограми.
Съвпадна с Луната ми, у6. Изкарах половин месец на морето в болежки - отит, гнойна ангина, вирус. Голямо боледуване, глямо зобане с лекарства.
Положителното е, че имах много, прекалено много предложения за партньорства - всякакви. Скандална история.
При съвпад на тр Венера и Юпитер с рождената ми Луна, имах интересни събития, сближаване с човек, който ще ми е полезен относно работата. Но запознанството започна като флирт. :85:
Изкарах едно скандално лято, истински скандално.
Така беше и транзита му през 5 дом - много предложения и обещания за връзки и любов, а нито едно не беше читаво.
Не съм очаквала нищо, защото се бях откъснала от астрологията, транзити, планети. Сега връщам лентата и правя равносметка, анализирам кое е повлияло. Да, изненада ме, че на Венера/Юпитер върху Луната ми съм започнала партньорство. Точно тогава транзитен Марс е бил в точен съвпад в рождения Юпитер.
А прогресивната ми Луна в точен съвпад с рождената Венера.
Много транзити, друго очаквах, друго предполагах в началото на лятото, когато разглеждах какво предстои.
Едит: Забравих да напиша, че в момента прави квадрат към себе си. Юпитер ми е съуправител на 10 и управител на 11 дом, в 9 рожден. Ами много нерви хвърлям в разни работни процеси, голяма каръщина. И нямам много време за приятелите си.