Подновявам темата. :012: Юпитер в Лъв ще премине през моя 12 дом. Чудих се дали ще е толкова лошо да ми квадратира скорпионските Плутон, Слънце, Сатурн и накрая Меркурий в 3ти дом?! Върнах времето назад и видях, че нищо кой знае какво притеснително не се е случило, точно защото в радикса Юпитер ми е в Козирог, в 5ти дом, У4 (интерсептиран Стрелец), в секстил със Слънце в 3ти и квадрат с Луна в 8ми. Едновременно с квадратите, прави тригони и с Уран, Венера и Нептун в Стрелец, с Луна в Овен. Де факто нищо не е толкова лошо, колкото изглежда и действително при предното преминаване на Юпитер в Лъв, аз съм била последна година в гимназията, после бал, когато Юпитер е бил в квадрат със Слънце някъде , съм имала кандидатстудентски изпити и приемане във ВУЗ. Когато вече Юпитер е в Дева през АСЦ, аз се премествам в друг град, където уча и още съм тук. Тази година се надявам за почивка навън, живот и здраве, също така семейството ми да е добре и да се преместят в ново жилище, нов живот. За 'оттеглянето' от света и без това съм го направила вече (ретрограден прогресивен Меркурий , натално у1,2,10).