Тони, сега се вижда по-добре
Самия секстил едва ли ще "донесе" нещо - двете планети са в Ин-знаци, което означава, че твоите мисли или действия ще създадат възможност нещото да се случи - това означава, наблюдавай се, накъде ти върви мисълта относно другите хора (7дом), във връзка със секс, пари, договори (8 дом).
По-интересното за мен при теб в момента е друго. Ти имаш Сатурн квадрат ос на възлите, в момента тр Сатурн е върху СЛВ, а наталния СЛВ е в Стрелец, с диспозитор Юпитер. Много силен акцент върху изискването към теб, да бъдеш отговорна/дисциплинирана спрямо приятели, работата, другите хора. Тр Юпитер е в Дева по време на транзита - отново се иска внимание от твоя страна. На мен ми се струва, че ще има ситуация, свързана с някакъв групов проект, при който ще се иска твоята ангажираност и отговорност, твоята креативност. Всъщност, те транзитите са в действие - би трябвало нещо вече да се подготвя ...
Нумерологично - ти си мислиш за някакви цуни-муни-гуни, но всъщност, е дошло време да проявиш по-голямо постоянство, да се съобразиш с някаква по-висша идея, да си довършваш нещата, и при целия този процес да използваш професионализма си. В резултат може след няколко месеца да получиш и някакво повишение - това, ако си свършиш горе-описаната работа.
Сори, че вкарах и нумерологията, но правя упражнения ... надявам се, че няма проблем.
Единственото, което не ми се връзва е, че нумерологично се дават някакви изненади ... а Уран вече е ретро и се отдалечава от квадрата към себе си ... има ли някакви промени в кариерата ти, статуса ти в обществото?