Emma, благодаря за милите думи :58:
Аз прекарвам в България много малко време. Но пък съм искрено щастлива заради котките. С годините ставаха все повече и повече, всички са спасени от улицата, изпаднали в беда, болни, имаме дори и инвалидизирани.
С натални Луна и Меркурий в 6-ти дом, няма как да не съм милозлива. Имам и няколко чужбински котета. Бях си отстъпила апартмента в България, но стана тесен. Сестра ми е поела грижите за животните, а пък аз съм се натоварила финансово с техните разходи.
Постепенно се появи решението, да се осигури двор, където да бягат и да се катерят. Вилата не е нова, но пък градината и къщата са големи. Поискахме да ни направят огради, по 2.5м високи, (това беше максимума, който разрешиха по план), за да не прескачат, че навън кой знае какво ще им се случи. Викахме дърводелец, направи им къщи и катерушки, те имат и много играчки отпреди. Надявам се, да са щастливи!
Понякога съм сляпа за по-дребните неща, Юпитер изцяло ми поглъща енергията еднопосочно, нямам време и желание да мисля по/за други теми.