Без въобще да оспорвам анализа на Дияна - просто ми е интересно - какво следва, след като имаме информацията - дадена планета е в ужасно състояние в картата ни - и? какво правим после? посипваме си главата с пепел? И я обвиняваме, че е такава и затова всеки път, когато влезе в аспект ще очакваме нещастие .....
След тази информация би било добре да имаме и продължение - някакви насоки, как да боравим с планетата, как да сме подготвени, или може би да не тръгваме с голямата кошница ... знам ли - нещо, което да дава някакво развитие, някакво разрешение на ситуацията, и дали въобще това е нашата ситуация, или има нещо по-важно в картата ...
поне аз така възприемам нещата
Ми бях му се ядосала, че уж е добър, пък той реално е лицемер и само мизерии прави. А хич не обичам лицемери
Сатурн си е зъл та зъл /както се изрази Дияна/, ама той го е заявил в картата ми, без да се преструва, а Юпитер прикрито и подмолно го играе, а аз съм ти приятел, ама само чакам удобен момент да те бутна от ръба
И да я обвиняваме и да не я обвиняваме планетата, тя няма да стане по-добра. Приемаш, че не е ок и търсиш друго.
В моя случай е един, разлигавен от Венера, Марс, който държи цялата карта. Този Марс явно единствения начин да прокопса е да се подчинява на Сатурн и да приема и да се примирява, без много да роптае, случващото се, друго решение не виждам.
Скоро ще ме ударят и двамата със Сатурн по Слънцето, ще е голям купон
За едно събитие съм напълно сигурна, да видим дали ще е само то или ще има изненади.