Хепи, в номерологичните си анализи често казваш (и срещаш в отклик бурни реакции) личното ти число е ..., периодът ти е ..., там работи, не стой, не се оплаквай, възможност за загуби, болежки, изпитания и т.н.
Изключително конкретни и почти детерминистични препоръки. Нещо, което много ценя в анализите ти.
Защо да не е така и в астрологията - shit happen to good people. Въпрос на периоди е, с доброто идва и лошото. Не е ли по-добре да си подготвен, че в този период, на Юпитер, може да не ти се изсипе с голямата кошница, а трябва да внимаваш да не се изхвърляш много?
Не отричам качествата на Грийн и Саспортас, пълна съм с техни книги, доставят ми наслада, намирам голяма част за прозорливи и красиви. А аз обичам красотата на езика и това ме увлича. Поантата ми е, че дори да познаваш силата и слабостите на картата си и да си измислил безброй начини за отработването ѝ, баба ти умира, детето ти изчезва, сблъскваш се със съпруг насилник, с рак, със СПИН.
И нямаш вина, че не си успял навреме да еволюираш духовно, да отработиш лошия Сатурн, за да го избегнеш. Просто и тези неща са част от пътя ти и чрез тях (вероятно) еволюираш духовно и напредваш.