Не трябва ли първо да установим виновникът? Кое беше в основата на всичко?
Пасаж на Венера е имало през юни и двете години - 2004 и 2012. Той би могъл да активира темата за операции от гледна точка на това, че Венера е в 8 дом. Уран също е там и затова и той е важен като се разглежда този въпрос. Марс като сигнификатор на лекари и операции, челюст; Юпитер като планета в 1 дом и Сатурн - кости/зъби. Аз така бих подходила, ако разглеждам тази тема.
Костта ли започна да се разгражда през 2004/2005? Имаше ли грешна диагноза или неправилно лечение през 2011/2012?
Да, може малко да излезем от еуфорията и да погледнем по-дистанцирано на картата. Но пък отговорът със сигурност не е за тази тема, защото транзит на Юпитер през 7 дом със сигурност не дава операция.
Аз ще си напиша нещо, а пък Папи да мести където й харесва:
за дирекции и прогресии въобще няма да говоря, а директно минавам на транзити:
- тр Юпитер, на К7, от 1, У9+10 и стар У1 в куинконс със себе си - едва ли ще се намери подходящия специалист
- тр Сатурн през 5 тригон Венера в 8 - единствения хубав аспект - Алена иска да е хубава и си е избрала операция
- тр Уран, в 8, У12 е в тригон със себе си, но операцията е направена при стационарното му положение, преди ретропохода, което си предполага втора операция. Психологическия аспект тук няма да го засягам
- тр Нептун, 9 дом, У1 е в квадрат с Венера в 8 дом,У2 (долна челюст) и е ретро - отново
- тр Плутон, 7 дом, У8 е в опозиция с Марс, 3 дом, съУ1 и съУ8 - отново ретро
за планетите под Юпитер въобще няма да пиша, защото ще е просто безумие да се обосноваваме с тях за такова значимо събитие (освен ако не ги търсим за тригери)
та .... не знам каква й е ролята на Венера тук, нито на Юпитер ..... виновника? - за мен Алена е имала съвсем други, вътрешни, психологични проблеми и е решила да ги реши, като подобри външния си вид, но не е избрала подходящото време (е, всички сме го правили, естествено - просто резултатът е различен)