При мен най-накрая се разпада квадратурата към стелиума ми и който каквото ще да ми говори, но квадратура към Луната, Слънцено и управител на АЦ от Юпито си води до качване на кила и емоционална нестабилност(от квардрата към Луна) и това е. Пожелавам си за 12 години да успея да стана толкова дзен, че когато отново се повтори този аспект да го отработя по друг начин! Още от седмица видимо започвам да спихвам, предполагам, че до седмица-две след пълния разпад на квадратурата ще съм си аз в цялата ми прелест и разбира се кила!
В момента е на края на втори дом, т.е. ще пребивава в 3-ти, като няма да се върне във втори дори и по време на ретроградието. Прави сходящ секстил с Венера, управител на 2 и 9-ти дом, но дотук нищо по тези теми (аз естествено се надявам на нещо, особено по втори, че влизат пари, но и излизат), който ще премине в квинтил и естествено пуска тригони към стелиума и един секстил към АЦ. В трети дом очаквам да имам много работа свързана с документи, имам планове за сертификати и курсове, дано са успешни. Понеже все пак се свързва с родата ще наблюдавам да видя дали пък нещо по тази линия няма да изкочи.