Рени, не мисля.
По натал са в опозиция.
А квадратурите, които ме моряха/морят са на същите двама юнаци към планета, която е определяща в натала ми - Сатурн. Също и към Asc и Марс.
Ще докладвам.
Квадратурите са стряскащи за пасивна карта. Квадратурата е динамичен аспект, а Юпитер е с експанзивна природа, така че не са страшни, а напротив показват къде е дошъл момента натива да развива съответната тема, сфера и то
now , да й въздейства и същата да му съдейства. Просто се изисква доза сдържаност паралелно с порива да се действа уверено затова винаги Юпитер се разглежда със Сатурн. Съвпадът е най-мощен, но обикновено се усеща, когато ангажира стелиум, защото Юпитер е бърз, той препуска не се спира като Сатурн, така че ако знаеш какво искаш от/ в бъдеще, ще имаш прояви по съвпада Юпитер върху Уран и когато Уран тръгне директен след Нова година ще освободиш място за нещо практично, но по алтернативен начин. Юпитер е в Скорпион, няма така бързо да осветли бъдещите ти преживявания. Юпитер към Сатурн в твърд аспект, често се отразява на здравословно ниво в долната част на гръбнака, невралгия, подуване, задържане на течности/килограми, ако не се материализират социалните ни очаквания ?