Съвпад с АСЦ. Секстил с Юпитер, у 1 и на хороскопа ми, секстил с Уран у 3-ти. Съвпадът Слънце- Юпитер е съвпад с ПР К11, МП Марс- Нептун.
Ингреса на Юпитер в Стрелец се случва на фаза Новолуние, ще има увереност да да се започват неща, за които сме си мислели или имаме предчувствие, че ще имат бъдеще. Очаквам вдъхновение и да започна нещо, за което имам виждане/предложение от една година. Докато е в Стрелец Юпитер ще активира цялата ми карта, така че според мен ще има събитийност. Добре е, че Сатурн ще държи Меркурий у7/10-ти, така че, да имам по-реалистични очаквания и да не се разпростирам нашироко.
При мен през 2006- 2007 г, - заявих себе си много самоуверено и това, което правех професионално имаше добър отклик навън, отрази се на репутацията ми( нат. Юпитер в 10 ти дом) в положителна посока и перспектива, по някакъв начин разширих дейността си не само в личен аспект, а години след това много хора ползват този модел на работа. Физически бях в топ форма, и здравословно и като визия. По отношение на връзките ( Юпитер ми упр. АСЦ) имаше фал-старт, Плутон по това време беше съвпад с Юпитер квадрат Слънце и други транзити разбира се.
Интересно, че при последното преминаване на Юпитер през Стрелец не се е случил съвпад (цикъл) със Слънцето в рамките на знака ?