Много ви благодаря момичета.
Да, върнах се назад при предния съвпад на тр юпитер с южен възел и 2 градуса по-късно с АС.
Не мога да кажа,че спомените са ми добри.Имаше много събития,и лоши и добри,но като че ли преобладаваха лошите емоционални състояния, заради породилите се обстоятелства.
Месеци преди съвпада започнах любовна връзка с художник.
На точния съвпад с южен възел и послес АС,бях забременяла от него,но взех решение да направя аборт.И така се случи.Месец след това пътувах в скандинавските държави по работа.Беше изключително хубаво преживяване. Като се върнах с художника заминахме за Париж 2 месеца престой.Там посрещнахме 2002 срущу 2003та година.Там нарисувах най-хубавите си картини,той прави изложба и т.н.видях много легендарни точки от този град.Но не беше и лесно,карахме се,ревност от моя страна/той скорпион/,болка,мъка ,но и любов.
Когато се върнахме,той реши да се разделим,аз много страдах,както и той.По време на мъчителната раздяла,баба ми получи инсулт/вече покойница/.Тогава започнаха грижите по нея,болници,обгрижване,рехабилитация.
Не мога да кажа,че това е бил страхотно щастлив период.
Надявам се сега,12 години по-късно да имам щастливи моменти от престоя на тр юпитер на АС и първи дом.
Сега вече съм с друг семеен статус.Имам дете,грижите по него.За чужбина нямам постъпления и оферти.
При мен юпитер натално е в козирог в 6ти дом,но съуправлява пети-защото стрелец е интерсептиран в 5ти дом.
Рибите ми управляват 9ти дом.
От друга страна тр юпитер когато съвпадне с АС ще направи тригон с нептун в стрелец-отново в 5ти дом.