Akruks,много благодаря че си изнамерила тълкуването по текущия ми солар! Изключително точна ти е интерпретацията по картата, всичко се подрежда точно по соларната картинка до момента! Вярно, изминали са само три месеца от започването на соларната година, но дай Боже все така да върви! Такак или иначе, като извод, осъзнавам че това е шанс, който вероятно се пада веднъж в живота и ако се възползвам от него, резултатите ще са трайни и стабилни. Аз по принцип нали все съм луднала по Юпитер и го боготворя :012:, но дори и по-обективно погледнато,все си мисля че той наклони везните към това развитие, все пак предстои да работя точно в неговите сфери на влияние. Транзитен Сатурн през 1-ви дом ме измъчи доста, ти знаеш че става вече близо 3 години се мъча да постигна определена цел, колко карти си ми разгледала ( за което благодаря много!), но ето че най-после му се видя краят!
Много астрологични фактори се събраха наведнъж, скупчване на прогресивна Луна и транзитен Юпитер върху натално МЦ по едно и също време, придружено от стълпотворение на транзити в 9-ти дом, преминаване в нов под-период по фирдарии сочещ именно успех в чужбина, последното Новолуние в Лъв беше в градуса на МЦ, сега очаквам и съвпад на дирекционен Юпитер с натален Марс, пак близо до МЦ.
СЗ в съвпад с натално Слънце в 7-ми дом засега носи успешни партньорства с мъже, силно изявено желание от тяхна страна да ми помогнат, всички контакти са в рамките на професионални отношения.
В края на август отново предстои засилена активност поради едновременен съвпад на дирекционен и транзитен Юпитер с натален Марс (каква случайност!), подчертан от съвпад на прогресивна Луна, отново с натален Марс. Марс ще бъде силно активиран, У6-ти и 7-ми домове е, намира се в близост до МЦ, пак по линия на бизнес партньорства ще има изява вероятно.