Всичко изброено до тук от вас е вярно за Юпитер и аз го споделям ,но въпроса относно гледната точка остава в сила.
Аз имам силен акцент на Юпитер в картата си и съответно темперамента ,същността ми е оцветена от същия,но някои хора (повечето )виждат у мен негативните му прояви ,а по-малка част -позитивните.Ще се опитам да го обясня с това как се вписва в натала ми Юпитер:
С АСЦ Стрелец съм и Марс в 1-ви дом в знака на АСЦ-не ми пука за действията ми,изказа,подхода ,Юпитер в 10-ти дом -важното е да съм "най-горе".Юпитер съвпад ЮЛВ,"идвам" с възгордяването ,преувеличаването опозиция Слънце на егото.Слънце в знак ,където Юпитер е съуправител ,а Юпитер е в знак на заточение на Слънцето,хм сега го "видях" това (не бях се замисляла върху този казус
) -лустро.Юпитер съвпад Уран У3 ,винаги съм получавала "факсове" в точния момент,за точната цел и да,разчитала съм предимно на късмета ,това е много яко ,пожелавам го на всички :cheer: И ...шепа добринки ,Юпитер секстил Нептун и АСЦ -раздавам се цялата ей така ,докато ми спре тока ,разболявам се по-сериозно ,зареждам батериите и пак .Много често идват при мен познати и искат да ги прегърна ,просто да ме погледнат ,да ме чуят за да ги заредя и даже ми го казват .Но това ми излъчване не уравновесява негативното,хората не ми "прощават" това ,което "знам".
Дано съм помогнала с информация от първа ръка за Юпитер,за който се интересува.