Аз точно така се чувствах - облекчена.
И аз усетих голямо облекчение, макар че ми е малко притеснено при тая безработица каква ще е следващата ми работа и на каква заплата. Но наистина цялото ми същество желаеше да се махне от това злокобно място. Днес на една сделка пак си пролича тяхното непрофесионално отношение и липсата на добра организация, този път и нотариусът не се сдържа и ми го каза. А аз отвърнах "Знам, аз също не издържам вече, не зная докога ще изкарам в тази фирма". После се върнах в офиса и късния следобед, малко след 17 ч. главната ме извика в една стаичка и ми го сервира. Личало ми било нежеланието за такава работа, но пък и ме похвали, за да замаже положението - била съм твърде квалифицирана за тази длъжност, а нищо друго не можели да ми предложат. Също така сподели, че е изключително доволна от моята работа, с което искрено ме учуди.
И какво стана - съкратена поради твърде висока квалификация.
В солара ти има ли индикации за промяна в работата?
Ще ви пусна и солара след малко.
Прогресивната карта работи като по часовник - пр. МС в опозиция с нат. Меркурий, пр. АС в точен тригон с Меркурий, пр. Луна в точен тригон с пр. Марс и сходящ квадрат с нат. Марс.