Акрукс, в дирекционната карта има доста интересни неща. Аз само ще ти ги изброя, предполагам, че ти по-добре от нас ще ги разтълкуваш:
МС на К11, а пък У10 е в полусекстил с У11 - този аспект все пак носи напрежение. Това може тотално да решава въпроса
Нептун, У8 на К6
ЮЛВ точно върху Луна, връх на йод (тук просто няма мърдане ... ако е верен часа на раждане)
Марс квадрат К5/К11 - Марс е У9 - сигурно оттук идва неузаконяването - просто идея
Уран секстил Асц/Дсц (Уран е в 4 дом)
дотук са само аспекти с наталните куспиди+осите - ако погледнеш и дирекционните, сигурно ще има още - У4 върху У5
, У6 секстил Слънце/Мерк.
После имаме дир/прогр планети, сменящи дом/знак: дир Венера (У10+3) и прогр Марс - втория не знам дали върши работа, но ... възможно ли е да са намесени нейни роднини, или това си е узаконяването? Все има нещо с 9 дом
И накрая има и планитни аспекти и всички те са към 5 дом. Странното е, че нито дир нито прогр Юпитер (У5) участват в картинката ....
И по натала - този човек по принцип си ема проблем с поколението - мисля, че ти по-добре ще го опишеш - Мерк в 5 дом е в опозиция с дистрибутора си Юпитер.
и накрая - не е ли по-лесно да зададеш въпрос за хорар - там поне нямаш притеснения да разтълкуваш - нито час ти трябва, нито кой знае какво. Или това тук е просто задачка за упражнение?