http://genetic.bg/%D1%82%D0%B5%D1%81%D1%82-%D0%B7%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D1%89%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/
ето го линка Акрукс, има една просто система да се провери бащинството , по кръвната група на детето и бащата, така поне ще знаем дали хипотезата дали е вероятна.
Относно стерлитета на този мъж ме съмнява, един мъж , за да е стерилен трябва да е прекарал много сериозно заболяване. Както казва Хепи , дори и при стерилитет , понякога се случват чудеса.
Благодаря, Грег! Предадох им го по скайпа
А само едната кръвна група не е показателна, аз например съм с кръвната група на майка ми, а сестра ми беше с тази на баща ни, ако и при този случай детето е взело кръвната група на майка си, това не значи, че баща му не му е баща- точно за това са днк експертизите.
На приятелката сина е боледувал от заушка през пубертета, а документ, че е негоден за баща не е правил сега, а разполага с него от времето, когато живееше с предишната си приятелка, която имаше дете от предишния си брак, свое не направиха през 10-те години съжителство, тогава си е правил изследване.