За Diyana: куинконксът си е доста силен аспект, достоен да му се обърне внимание
За несъвпадите (специално куинконксите) в знаци на общ управител - тоест венерините и марсовите знаци, се казва, че не са типични - тъй като управителят е общ, планетите в тях въпреки, че не се "виждат", могат да се подкрепят и да работят заедно. В случая имаме замесени три дебилитирани планети - Слънце в падение, Марс и Венера в заточение и взаимна рецепция. Рени би казала, че и от трите може да се очаква нетипична изява.
Личните ценности срещу общите, и понеже шефът е общ и то особено поставен-в тази ситуация никой няма да помогне-нито странични хора, нито случайни обстоятелства, компромисът ще е труден и вероятно могат да се очаква трудно възстановяване
Не знам за личните ценности срещу общите... Имам проблем с компромисите и отстъпчивостта. Имам проблем с йерархичните структури и авторитетите (по-скоро като слънчеви дефиниции, не толкова като мъжки фигури). Изпитвам чисто физически дискомфорт, ако трябва да се прилепя към идея, принцип, позиция, която не съм проверила, тествала, разучила
лично и не е автентична. Затова имам и проблем с доверието и делегирането. Но работя цял живот по него, и откъм след сатурнова революция заболяването вече е хронифицирало, но в устойчива ремисия и със спорадични пристъпи.
С времето здравословното любопитство и любознателност се трансформира в обикновен скепсис. Но се напъвам да си признавам винаги, когато след задълбочено проучване, се окаже, че не съм била права за нещо. Това все още е мъчително изживяване, защото, разбира се, съм свикнала да съм винаги права и сън не ме лови, докато всички не ми признаят правото да съм права
. За целта съм много убедителна и звуча и изглеждам подобаващо достоверно.
Мъжете в живота са в конфликт-противопоставени от обстоятелствата
Не са. Значимите мъжки фигури около мен винаги са намирали път един към друг. Баща ми се влюби в партньора ми още преди аз да осъзная любовта си, и бяха много близки. С шефовете ми е горе-долу същото - все се оказват от една кръвна група и с по някое общо хоби или интерес. Сред приятелите ми има такива, с които не са първи дружки, но не са и в конфликтни отношения.