Алена, моят секстил на Марс със СЛВ не е коментиран още, а виждам че се интересуваш от аспекти на лични планети с възлите. Какво би казала за този аспект?
С удоволствие, макар, че ако съм у дома със ЗЕТ ще съм по-вникваща, но не пречи и сега, макар и по-ограничено
Бих казала, че като мисия в този живот имаш да се научиш да се свързваш, да влизаш в партньорства (СЛВ в 7 дом) и да се чувстваш добре и спокойна в тях (диспозитор на ИС). Заради мястото на диспозитора на ИС, към партньорствата бих добавила и семейството. Нептун е анаретен, ретрограден, почти ъглов - този урок е започнат преди, сега продължава, вероятно и хората, които срещаш са "стари познати".
И тук мисля, че Марс в точен сесктил със СЛВ ти идва, като подкрепа. Марс е потиснат в Телец и е в дома на духовността. Това е добре, защото, за да се свързваш, като жена - не трябва да мъжкарееш. Затова един потиснат Марс в картата ти го намирам за бонус. Неговият диспозитор е Венера - чудесно, както и Нептун е нейната висша октава. Бих казала, че за да се отработи урока и да се вземе изпита - трябва да се заложи на Венера. А тя пък е потисната в Овен и в 8 дом. По знак се управлява от Марс, а по дом от Нептун - хич не е лесна нейната да влиза в ролята на балансьор - нещо, като милосърдна сестра на фронта
Но, разглеждайки този аспект - аз стигам до нея - ресурса, който тя носи в себе си по заточение - мисля, че заточените планети имат голям вътрешен ресурс, който искат да изявяват при удобен момент. В 8 дом и Овен - може да предположа, че това е сексуалността - но не в порочния смисъл, заради мястото на Марс в 9 дом. Прави ми впечатление и квадрата на Марс с Лилит в 12 дом и правя препратка по темата.