Не съм изучавала профекциите досега. И с мунтхата нямам опит.
Тази година профекционният ми АС попада в Дева, натален Меркурий управлява 5-ти и 8-ми дом, намира се на АС (откъм 12-ти дом). Проверявам какво е било преди 12 години, макар че транзитите са други, с изключение на Юпитер, който отново е в отсрещния знак на наталната ми Венера. Тогава тъкмо се бяхме разделили за пореден (както се оказа малко по-късно, последен) път с едно гадже и той превеше опити да се съберем отново. Неуспешни опити, защото сме твърде различни, просто не си подхождаме. Тази година същото гадже отново се опита са направи някакви намеци по темата. Съвсем сериозно, не се шегувам. Има покритие откъм тема по 5-ти дом.
През най-приятната за мен година профекционен АС е бил в Риби, натален Юпитер е в 9-ти дом (в квадрат с АС и широк такъв с Меркурий), управлява 10-ти и 11-ти домове. Добра година откъм творчество и обучение. Следваща година също беше успешна - бране на плодовете от миналата - започване на работа и придобиване на степен. Профекционен АС в Овен, натален Марс в 8-ми, в съвпад със Сатурн и Плутон. Сатурн пасва за темата работа, нали е мунданен управител на 10-ти, Плутон пък ми управлява 9-тия дом. Профекционен Марс погледнах, че се е падал в Стрелец, който е на върха на 10-ти и 11-ти домове - реализация.