Автор Тема: Профекции  (Прочетена 71810 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Re: Профекции
« Отговор #75 -: Септември 10, 2014, 12:17:46 am »
Хепи, луната, която предава на юпитер, ти е в секта, водещо светило, акцидентално силно, в знак на сатурн (кости, зъби, стави) и управлява асц, където пък е юпитер, в опозиция. Значи здравословни проблеми са много вероятни, както и вероятно ще бъдат засегнати темите с парите и партньорствата, особено ако вземем под внимание и венера. Юпитер надделява в конфигурацията, на него му е предадено и управлението, така че всичко ще завърши добре.

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #76 -: Септември 10, 2014, 09:15:21 am »
Убедена съм, че работят, но още се мотая да изчистя разногласието кой да ми е господар? Целознакови-добре, но моята домификация си е от 27гр. на знака, само МЦ е в 19. През 1997г ключово смених работа, която е по венера, а преди беше-меркуриева, но назначението беше 4мес. преди РД.
Та ако ползвам целознакова домова с-ма-тогава нещо не се случват нещата. Иначе соларът ми тогава обещаваше чудна проф. реализация и затова й си поисках назначението от шефа през февруари 97. Дотогава бях на хонорар, който не ми го й плащах редовно и напълно. Та, до февруари работих на пълна заетост и на новата работа и на предишната.
Как да търся господаря по-точно, разликата иначе е близо година неточност в реализацията, а казвам работи зодиакалната профекция.

Papy

• Hero Member
« Отговор #77 -: Септември 10, 2014, 10:02:33 am »
Изтрих, че нещо не сметнах правилно-до рд-то господар е бил марс, после юпитер
« Последна редакция: Септември 10, 2014, 10:04:04 am от Papy »

Tanya

• Hero Member
  • Публикации: 635
« Отговор #78 -: Септември 10, 2014, 11:15:01 am »
Благодаря на Мирабела за линка, много добре и разбираемо са обяснени нещата.
Сега съм на 30, разглеждам 7-ми дом - управител Меркурий, без особени достойнства. В 7-ми дом ми е и Луната, която е в секта и триплицитет. Луната ли ми е господар за годината?
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

Papy

• Hero Member
« Отговор #79 -: Септември 10, 2014, 11:40:16 am »
Царството си е на царя, но временен управляващ е луната-нали така пише в линка, тоест-и двете планети гледаш

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
« Отговор #80 -: Септември 10, 2014, 12:12:02 pm »
Папи, благодаря ти за линка (http://stargazersjournal.com/blog/articles-2/profections/)! :-*

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #81 -: Септември 10, 2014, 12:18:07 pm »
Да, благодаря Стар и Мирабела, пояснено е хубаво.

Tanya

• Hero Member
« Отговор #82 -: Септември 10, 2014, 12:19:44 pm »
Набелязах си някои по-важни години от живота ми досега и разглеждам профекциите. Защо при един и същи дом / през 12 години /, събитията са коренно различни - едната година кошмарна, другата - успешна?
Имам и още един въпрос - аспектите по знак ли се разглеждат или се спазва орбис?
"За да създадеш приятелство с Бог, трябва да си му равен, в противен случай това е лошо приятелство и ще се превърне в просия."
                                    Свами Рама

Papy

• Hero Member
« Отговор #83 -: Септември 10, 2014, 12:40:23 pm »
Защото след профекцията, се гледа как е поставен и осветен господарят по солар и транзити.
А иначе-знакови аспекти

Tanya

• Hero Member
« Отговор #84 -: Септември 10, 2014, 01:02:28 pm »
Благодаря ви за разясненията  :-*.
 Като се замислих, има и общи неща за конкретните години / през 12 /. Управителят на дома е Сатурн - в 9-ти дом. Едната година пътувах и имаше промяна в местоживеенето, която беше принудителна, а другата - отново пътувах и имаше редица промени, но от положително естество.
                                    Свами Рама

Tanya

• Hero Member
« Отговор #85 -: Септември 10, 2014, 01:29:26 pm »
Последен въпрос - като разглеждаме солара при профекциите за дадена година, също ли ползваме целодомна знакова система / за солара /?
                                    Свами Рама

Happy58

• Гост
« Отговор #86 -: Септември 10, 2014, 02:35:57 pm »
Те го наричат "hands over" - предава управлението на който е в дома, тоест - управител (Lord of Тhe Year) ти е луната, но тя предава управлението на юпитер, виж този линк, сигурно и преди сме го слагали, но не ми се търси

п.п. сега отвотих и линка от Мирабела - там също е добре обяснено

благодаря за отговора и за последващото пояснение. :)

kabala

• Hero Member
  • Публикации: 514
  • Числата са нашето минало, настояще и бъдеще
    • http://kaballa.wordpress.com
« Отговор #87 -: Септември 10, 2014, 08:18:20 pm »
Профекциите не са само за господари на домове, а се отнася за всяка планета, точка и куспид в хороскопа. Аз използвам дати на определени събития, не само години
Не всеки, който ти сочи правилния път е минал по него. Сенека

Oposit

• Hero Member
  • Публикации: 872
« Отговор #88 -: Септември 10, 2014, 11:16:16 pm »
Oще не съм го изследвал добре,но не разбирам,защо като се гледа по оформени самостоятелно периоди,се предпочита Асц.,а не МЦ.Като гледам за характеристиката на живота като цяло на исторически личности ,основния фактор от който започвам е МЦ ,който показва най добре това което е запомнено максимално обективно за него ,та тази точка на максимални постижения и обективност не е ли най- важната когато разглеждаме период на който търсим основната характеристика?Лично мен ме интересуват само важните,главни събития с които ще бъде запомнен периодът .

Papy

• Hero Member
« Отговор #89 -: Септември 10, 2014, 11:46:30 pm »
ами...да започнем оттам дали индивидът ще оживее през годината  :)