Умишлено ли си ги дирила, но ми е изключително трудно да разгранича. Те основните неща са споменати, но ще допълня, което се сетя.
В първата карта всичко ме води към Сатурн, а във втората към Марс. Следвайки това, духовникът може би е със Слънце в Козирог, а боецът - Стрелец. И при двамата ми се струва, че го има увличането по „невидимото” и вътрешното усъвършенстване, но съм съгласна с казаното по-горе, че втората карта звучи някак по-плътски.
Плюс кои планети са над хоризонта, възлите, ключовото светило, някои моменти около Марс в двата примера. Във втората карта ми е значително по-агресивен, импулсивен и силен като цяло, нищо че Овенският създава такова впечатление. №2 е източен, изцяло извън секта, допускам повече ще тласка родения към битки и физическите му прояви.
С Марс/Юпитер винаги има някаква борба, основно за кауза, нищо чудно и двамата да са възприемани като духовни водачи, по свой си начин. В първата карта обаче връзката на този аспект със Слънце е по-очевидна, а и участниците са ъглови.
Имаме интересни самотни огнени планети – в първия случай е Марс, във втория неаспектирано Слънце и току виж ролите са напълно разменени напук на това, което мъдрих. Все пак не го знаем със сигурност, че си махнала „патеричките” след Сатурн.