Вещер, две отшелническо-лунни ставаме. :85: :85: И ни е много 'убаво тъй, нали? :012: :012:
Умереност, чадо, не въздържаност.
В Таро има и нула...
Цитат на: ThuNdeRGoDDeSS в Февруари 11, 2014, 02:44:19 pmТова, което ти имаш, е една доста идеалистична комбинация. Чиста по природата си някак, няма грам егоцентризъм в нея. Карата на личността ти е Справедливост, така че се старае към хармония и еквивалентност. Има го този момент при справедливостта, че в едната ръка държи меча, в другата - везните, нали. Така че дали чрез книга, чрез силата на словото или чрез меча, справедливостта, идеала за справедливост, трябва да е обслужен. Тук идва противопоставимостта с Жрицата, която е карта на душата ти, защото жрицата е пасивна - тя си седи на трона и си пази тайните, които са зад завесата. Тя просто мистериозно омайва. Това, в което Жрицата и Справедливостта биха си подали ръце е търсенето на баланса и спокойствието.Енигма, това е за твоята комбинация. Тя е като на Рени. Готови тълкувания няма, който разбира от Таро, сам си ги тълкува, който не, да ми каже, ще му напиша нещо за неговата като имам време.
Това, което ти имаш, е една доста идеалистична комбинация. Чиста по природата си някак, няма грам егоцентризъм в нея. Карата на личността ти е Справедливост, така че се старае към хармония и еквивалентност. Има го този момент при справедливостта, че в едната ръка държи меча, в другата - везните, нали. Така че дали чрез книга, чрез силата на словото или чрез меча, справедливостта, идеала за справедливост, трябва да е обслужен. Тук идва противопоставимостта с Жрицата, която е карта на душата ти, защото жрицата е пасивна - тя си седи на трона и си пази тайните, които са зад завесата. Тя просто мистериозно омайва. Това, в което Жрицата и Справедливостта биха си подали ръце е търсенето на баланса и спокойствието.
Можеш ли да ги смяташ с калкукаторите, че не съм много добре със сметките, ако ги очакваш с мен. Имах предвид само да ми казваш двойката карти.