мислиш ли, че е знак?
По-важно е дали ти мислиш така. Не забелязвай, че аз така упорито пощипвам Стар.
Осата пак в колата ли? Обикновено не се хвърлям да тълкувам чужди знаци, мога да опитам, но според мен всеки има свои, на които реагира и са ключови. Както и при сънищата. Така, че не съм твоята "енциклопедия".
На мен скоро една оса ми нахлу остро през прозореца и се наложи да спра спешно на спирка. Ето ти цял сценарий, сигурно ми е показал деня в развитие, но като не му обърнах съществено внимание, не се разтревожих, а вече и не помня дали пасва. По-интересното е, че предния се възмущавах на шофьорите, които си хвърлят фасовете, а после вечерта даже ми казаха (без да коментирам) как от това коси им се подпалили в движение... Познай какво си помислих, когато го усетих това жилещото да влита, хаха! Ако почна да се вглеждам в себе си по този повод, съвсем ще задълбая. Така приемам нещата, естествено и нащрек за отношението ми към тях.
А осите не са ми весели, на пеперудите се усмихвам, на делфините летя от щастие, както днес, така че всеки със символиката си.