Това което ми се случи сега е ужасна синхроничност.. дори не искам да го мисля, като поличба, защото звучи, като страшна гавра с мен, да не казвам от кого
Тъкмо си мислех за Богоявление и за Светият Дух в образа на гълъб. На днешният ден се случват важни за мен неща- имам 6 кръщелника -единият е кръстен днес, друг от кръщелниците ми е роден днес ,имала съм операция на днешният ден, веднъж спасих от смъртта умиращ в ръцете ми близък на датата и тнт.. Та къде на шега ,къде насериозно гледайки една картина на Христос в река Йордан и летящ над главата му гълъб в Светлина, се засмях сама ,на моите истории с прелитащи над главата ми гълъби над леглото. И тъкмо си се шегувах, че Светият Дух е слязъл над мен ,когато майка ми каза, че има някакво умряло, паднало птиче точно пред моята врата на терасата ..Ужасно съвпадение- да ми го каже точно сега.. Сложих някакви ръкавици, ако мога все пак да го позатопля, ако е живо, въпреки че видях ,че е паднало с човката надолу. Но уви -мъртво беше ,пред устичката му имаше червено петно от засъхнала кръв. Някак беше му сплескано около главичката, все едно беше блъснато от нещо.Може да не е от прашшка ,а от силният вятър. Но точно, сега докато мислех за Светият Дух и моите кръщелници,.. това беше ужасно .Черно пиле, не врабче или гълъб, нещо като малка враничка или кос .Оф, много ми е ..офф.. PS : Сега гледах картинки в гугъл ,май не е кос ,техните човки са светли, това моето приличше повече на гарванче с черен клюн .Те живеят на дърветата до нас едни свракички ,може да е от тяхните непорастнали съвсем деца