Съседите по 3ти дом ли да разгледам?К3 е в рак-Луната в 1ви дом(близнаци).Когато кажа "здрасти"на съсед,не мога да си тръгна половин час,слушам излияния всякакви и безспир.
На предишното място,където живеехме,брат ми е на първия етаж със семейството си.Две деца и естествено кипеше от живот,комшийските деца идваха в двора да си играят.На улицата има много хора,чиито професии са учители,шофьори,продавачи(имат магазини).Някога имаше 2ма обущари и няколко шивача.Около нас ставаха инциденти,убийства(писаха по вестниците).
Има и много луди,буквално.Е,много-не,но поне за 5 се сещам,освидетелствани.
Сега живеем на друга улица.Води се зона за обществено обслужване.До нас има месарница,от едната страна,от другата-магазин за авточасти.Къщите са нови(на улицата) и продължава да се строи.Има млади семейства с малки деца.
МНого се влияя от съседите,затова предпочитам да не контактувам с тях,но се налага.
Преди да се родя,дядо е купил земя тук-софийско равно поле,и повечето му съселяни също са се заселили около него-рак 3ти дом.
Корените,къщата,домът на човек нали разглеждаме к4.При мен е в лъв,а при всичките ми останали роднини е в риби.(мъжа ми,сина ми,брат ми,жена му).Имам Лилит на к4.