Това не е така. Може да си изучаваш каквото ти харесва и пак да не го прилагаш. Магията е нещо, с което много малко хора искат реално да се занимават. Преди много векове съм я прилагала - била мноо добър МАГ :012: - владеел съм стихиите, елементите и прочие. Сега просто го нямам желанието, но пък си пазя голяма част от спомените. За всичко си има времето, а моето за игрички от този сорт е минало. Не че ако някой реши да ми направи нещо няма да го усетя и да му го върна
, ма мноо голям карък трябва да онзи, който се реши на това и то не ми трябва да чета книгите за да зная как да му го върна. Мога да му взривя тиквата докато преброи до десет и няма и да разбере откъде му е дошло :96:.
Последният ми случай беше преди няколко месеца. Вечерта си лягам да спя и по едно време сънувам, че седя на една пейка в парка и до мен застава една черна котка и ме гледа в очите. В този момент, в съня си си мисля "Да му се невиди, някой ми прави магии!". Веднага се будя и правилото в това отношение е следното: първият човек, за когото се сетиш е обикновено този, който ги прави. Дори и не се повдигнах от леглото. Няколко енергийни топки в главата му под формата на визуализация и му стигат. След 2 седмици разбрах от моя позната, която е близка с въпросния човек, че пича е бил 5 дни на легло с 39* температура. Повече не се опита да ми прави нищо, защото е наясно с материята и е практикуващ. Определено е разбрал какво е станало и защо е станало.
Та в тоя ред на мисли магията я използвам само и единствено за лична защита. Тва магии за любов, за пари и прочие са си чиста проба ЧЕРНО! Няма такова понятие като бяла магия, не и в тази матрица. По времето на Атлантида е имало, но не и сега. То по нейно време и черното не се е използвало за това, за което се използва сега де...
Относно аурата тук си в грешка. Има хора с идеални аури, но са изключителна рядкост. Духовно силни, знаещи и можещи. Нямаш си на представа колко усилия са необходими за да си задържаш аурата в приличен вид в нашето време. Иска работа на "пълен работен ден", трябва да си максимално честен със себе си, да можеш да преборваш отрицателните си емоции още в зародиш и да знаеш какво/кое ги причинява, да се самонасочваш, да си постоянно нащрек със самият себе си. Много трудоемка задача и ако не си превърнал горните правила в част от живота си, то няма как да се справиш. Обаче ако ги превърнеш, то няма да има и нужда да се справяш с негативни влияния, защото просто не могат да преминават. И пак опираме до силата на съзнанието и духа :012:...