Автор Тема: Опасни години  (Прочетена 17629 пъти)

Happy58

• Гост
Re: Опасни години
« Отговор #15 -: Февруари 03, 2016, 09:21:06 am »
Тери, откъде я измъкна тази темичка :)

Имала съм много (наистина много) "опасни" ситуации в живота, но .... Слава Богу, все още съм тук. За съжаление, бяха в млади години и не си спомням кога са се случвали, за да видя транзити, но мога да опитам ....

Не знам дали важи, но случилото се с мен през септември си беше като "втори шанс" за живот - поне аз така се почувствах. Но май вече сме ги гледали транзитите.

Happy58

• Гост
« Отговор #16 -: Февруари 03, 2016, 09:22:00 am »
Ей това ме притеснява - лунното затъмнение август месец ми е в съвпад с марс, който е У9, а аз точно тогава трябва да пътувам за чужбина със самолет. Отделно дето съм и в сате сати ::)

А Уран замесен ли е? Ако не - що се притесняваш ....

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
« Отговор #17 -: Февруари 03, 2016, 09:26:45 am »
Замесен е, става ретро по същото време в точен съвпад с венера и ЮЛВ в 9ти дом, а марс е диспозитор на венера и ЮЛВ
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Happy58

• Гост
« Отговор #18 -: Февруари 03, 2016, 09:30:22 am »
Замесен е, става ретро по същото време в точен съвпад с венера и ЮЛВ в 9ти дом, а марс е диспозитор на венера и ЮЛВ

Става сложно ... и май опасно .... що не сложиш една карта с транзитите по това време

Terry

• Hero Member
« Отговор #19 -: Февруари 03, 2016, 09:34:57 am »
Ето
« Последна редакция: Февруари 03, 2016, 03:59:40 pm от Terry »

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #20 -: Февруари 03, 2016, 09:39:39 am »
Иала съм много екстремни ситуации. На прима виста се сещам за 2009 година.
Новолуние в Лъв в мой 7 дом е отключило събитие дни след това. Новолунието е било в квадрат с Иц/Мц. Сатурн е бил на к8, нодалната ос на Асц/Дсц(с 3 градуса орбис, тр. Марс в опозиция с Нептуна ми и широка опозиция със себе си, Плутон е в 1 градус на Козирог и е направил каре с Меркурия ми, прогресивна Луна на Дсц, пр. Слънце съвпад Юпитер, тр. Уран квадрат Нептун и така нататък. Много аспекти.
Имало е мунданен съвпад на Юпитер, Хирон и Нептун, който е направил хармоничен аспект към Сатурна ми у12. Явно и те са помогнали да спася кожата.  :012:

Друга неприятна година е 2002. Тр. Плутон и Юлв съвпад Марс, Юпитер съвпад Дсц и Луна, тр. Уран квадрат Иц/Мц, тр. Марс квадрат Уран у1. То е имало мундо опозиция на Уран и Марс, които са затворили квадратите до голям кръст с оста на иц/мц, Нептун опозиция Луна, Хирон квадрат Меркурий.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Emma

• Hero Member
  • Публикации: 2844
  • Mbuki-mvuki
    • Emma и картите
« Отговор #21 -: Февруари 03, 2016, 09:44:39 am »
На Плутон съвпад с Урана ми у1 и Уран съвпад Асц, Сатурн опозиция Слънце също съм имала кофти преживявания. Имала съм и Юпитерова квадратура тогава.

Оцелява се. Висока цена. Плутонови истории - или оцеляваш, или полудяваш.
I am naked, not unclothed but exposed…You undress me, not my skin, but my soul.

Happy58

• Гост
« Отговор #22 -: Февруари 03, 2016, 10:48:40 am »
Ето

Тери, не виждам нещо да е свързано с У1 или 1 дом (ако не броим самия Марс, но той действа по друг начин) ... акцента за мен е по 5 и 7 дом - най-много на това пътуване да вземеш да я свършиш някаква по тези домове и после да имаш ситуация за разрешаване :)

Terry

• Hero Member
« Отговор #23 -: Февруари 03, 2016, 12:17:40 pm »
Благодаря, че погледна Хепи. Наистина няма други стресиращи транзити, мен действително ме притеснява само лунното затъмнение, и то защото ще пътувам точно тогава.

wanesa24

• Full Member
  • Публикации: 159
« Отговор #24 -: Февруари 03, 2016, 01:08:52 pm »
Ето от мен карта на една моя позната в деня на изнасилването...

Happy58

• Гост
« Отговор #25 -: Февруари 03, 2016, 02:23:24 pm »
Мдааа, така след случката със сигурност ще намерим нещо, но как бихме могли да го видим предварително и да предупредим. Спомням си, че в книгата на Рашке тя беше описвала нещо подобно и ако не се лъжа, касаеше напрегнати аспекти Марс, Плутон, Венера. Аз бих добавила и Луна или 4 дом, защото при едно такова събитие емоционалната сигурност е наранена. Възможно е и 12 дом да влезе в играта, ако се предполага, че ще има и "оттегляне" след това за възстановяване.

Тук виждам следното:
дир Ос на възлите квадрат К4/К10
дир Сатурн съвпад К10
дир К2/К8 квадрат нат Луна
дир Слънце допълва йод/пръст на съдбата към наталния куинконс Венера/Марс

пр Марс ретро куинконс ИЦ

тр Плутон съвпад нат Луна

К6/К12 сменя знак

повечето аспекти са на 2 гр (без йода и к6/к12)
« Последна редакция: Февруари 03, 2016, 02:38:57 pm от Happy58 »

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #26 -: Февруари 03, 2016, 04:36:02 pm »
Благодаря, че погледна Хепи. Наистина няма други стресиращи транзити, мен действително ме притеснява само лунното затъмнение, и то защото ще пътувам точно тогава.

Най-вероятно напразно се притесняваш  :) Имах няколко затъмнения аспектиращи Марс (опоцизии/съвпади), нищо опасно не се случи. Марс е У1 и У8.
То през последните години, всяко затъмнение е в твърд аспект с някоя лична планета, първо бяха възлите, после Луна/ Плутон /там няколко пъти/, после Мерк, Асц и Марс бяха на прицел /пак по няколко пъти/, сега е Слънцето е потърпевшо, до тук мисля, че два пъти, а през 2016 още три пъти ще има затъмнения в съвпад/ опозиция с него и още веднъж опозиция с Меркурий. Да не дърпам опашката на дявола, но дано няма опасни ситуации или по-лошо  ;D

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #27 -: Февруари 03, 2016, 05:23:18 pm »
Наистина няма други стресиращи транзити, мен действително ме притеснява само лунното затъмнение, и то защото ще пътувам точно тогава.
и какво те притеснява- точно ЛЗ показва, че ще пътуваш, ще има завършване на плануваното по този дом- в случая путуване в чужбина, а Венера е бенефик, а ЛЗ на нея може да даде преминаване на ново ниво на връзката ти
 не ти висях картата, но в общи линии е това

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13755
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #28 -: Февруари 03, 2016, 05:57:48 pm »
Ето от мен карта на една моя позната в деня на изнасилването...
тр Плутон точен съвпад с нат Луна У7, тр Нептун  в 1д точен квадрат с нат. Плутон
тр Марс в 8д е съвпад с благотворната звезда Регул- все пак ѝ се разминало само с изнасилване, че има сслучаи на изнасилване, които приключват фатално.
При този случай има ли намесено приятелство? Моя позната когато я изнасилиха, нейна съученичка и "приятелка" я прекара- завела я при приятел на нейното гадже в една стаичка под наем-мазе, за да мери дънки- тогава нелегално се продаваха марковите дрешки от Кореком. 
Познатата ми е висока и стройна хубавица, а онази беше кюфте със селска муцуна- вероятно тайно е завиждала и е искалада да види как познатата ми страда. И страдаше- все пак беше девствена и се пазеше за специалния мъж, когато го срещне един ден. Впоследствие го удари през просото и много мъже плакаха за нея, сигурно така си отмъщава на мъжете комплексно, заради психологическата травма, нанесена ѝ от мъж през младостта.

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #29 -: Февруари 03, 2016, 07:00:30 pm »
Аз имам 2 ситуации с опасност за живота - и двете, като гръм от ясно небе. Една катастрофа и второто бяха ми дефинирали рак на шиката + 1 година живот. Понеже коментирате и опити за изнасилване - сега отчитам при мен три опита в рамките на година. Чак риск за живота ми е нямало, но първия път бях зверски уплашена - бяхме на една тренировка на планински терен и нацелих някакъв идиот в гората. Като ме подгони - така съм тичала - че съм слязла в града, прибрала съм се и съм легнала да спя. Явно от шока. Събудиха ме с позвъняване на вратата - като не съм се явила в базата са се чудили какво става и са ме потърсили у дома. Лицето ми издрано, дрехите и те - като те гонят не избираш пътечки, ами бягаш и ни болка, ни дране те вълнува ....

За катастрофата писах в темата за арабските точки - Марс застава на К8 върху точката на пътуване по земя, почти до Уран. И Уран квадрат с тр. Нептун - той ми е управител на Асцендента. По ЕД - дир.Марс е в опозиция на Меркурий - У3

За операцията на шийката на матката - нали си имам един тао квадрат с Меркурий на върха и Юпитер и Плутон на опозиционната ос - та Сатурн застава срещу Меркурий и прави квадрат, а Хирон е в съвпад с Меркурий. Тр. СЛВ в опозиция на наталния. Плутон в тригон с Луната.

В годината на трите опита за изнасилване - тр. Плутон е в съвпад с натална Венера в 8 дом и в квадрат с Луната.

Над силата е само умението да я владеем!