Автор Тема: Опасни години  (Прочетена 17196 пъти)

Terry

• Hero Member
  • Публикации: 3370
Re: Опасни години
« Отговор #30 -: Февруари 03, 2016, 07:38:51 pm »
Благодаря, Сатин и Акрукс!
Frankly, my dear, I don't give a damn.

Strelec

• Full Member
  • Публикации: 241
« Отговор #31 -: Февруари 03, 2016, 09:55:03 pm »
Леле Алена настръхнах като прочетох това" В годината на трите опита за изнасилване - тр. Плутон е в съвпад с натална Венера в 8 дом и в квадрат с Луната."
Дъщеря ми в момента има същият съвпад в 8 дом в опозиция с луната.
Дано нищо лошо не се случи!

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #32 -: Февруари 03, 2016, 10:01:58 pm »
Ами в онези години порядките бяха други, нямаше такава разкрепостеност и самопредлагане, като сега. От както съм омъжена - само веднъж съм излизала на нощен клуб, беше преди доста години и не беше чалга. Е вярвай ми - това, което очите ми видяха ме потресе .... Та някак сексът е по-достъпен. Но склонни към насилие винаги ще има.

При мен Венера и Плутон са във взаимна рецепция, тя е в падение по дом и знак. Но е в съвпад със СЛВ. Не съм разглеждала какво ме е спасило - освен бързото бягане първия път. Другите два пъти - случките бяха други. Сега гледам, че тогава и Лилит е била в съвпад с Плутон и Венера.
Над силата е само умението да я владеем!

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13743
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #33 -: Февруари 04, 2016, 02:36:11 pm »
При мен Венера и Плутон са във взаимна рецепция, тя е в падение по дом и знак. Но е в съвпад със СЛВ. Не съм разглеждала какво ме е спасило - освен бързото бягане първия път. Другите два пъти - случките бяха други. Сега гледам, че тогава и Лилит е била в съвпад с Плутон и Венера.
А първия път сигурна ли си била, че те е гонил да ти сваля гащите? Може да е искал да те обере или просто е бил откачалник, който се скитал в гората да плаши жените... Като бях студентка в София и в парка в студенстки град имаше един ненормалник, който така ни плашеше- чудех му се как не го спираше студа, че на -20гр го вади и мандахерца, щом види сама жена... Леле, като го набара една сутрин мъжа ми- да видиш как онзи бяга и после дълго не се появи.  :)

a.l.e.n.a

• Hero Member
  • Публикации: 3410
« Отговор #34 -: Февруари 04, 2016, 04:44:14 pm »
Беше със свалени панталони и си стимулираше мъжеството, когато го видях да се приближава :( .... А аз в планината - на тренировка - дори пари съм нямала, ни "дамска чанта" ... А и по принцип - тогава имахме малко джобни. Не е като сега ...

Ако е било само да ме плаши - едва ли щеше да ме гони толкова ...
« Последна редакция: Февруари 04, 2016, 04:46:47 pm от a.l.e.n.a »
Над силата е само умението да я владеем!

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110
« Отговор #35 -: Февруари 04, 2016, 05:28:10 pm »
ВЛАДИМИР ВИСОЦКИ

през лятото на 1979-а получава сърдечен пристъп по време на концерт в Бухара, в резултат на който преживява клинична смърт./цели 8 мин./ след случката живее още една година- умира на 25/07/1980

akruks

• Hero Member
« Отговор #36 -: Февруари 04, 2016, 11:06:18 pm »
ВЛАДИМИР ВИСОЦКИ
през лятото на 1979-а получава сърдечен пристъп по време на концерт в Бухара, в резултат на който преживява клинична смърт./цели 8 мин./ след случката живее още една година- умира на 25/07/1980
на първата карта дир Уран съУ12 е на ИЦ, а дир Сатурн У12 е върху Уран
След този удар ли му поставят във вената на ръката капсула, или както се казва, за да не се напива, но той въпреки това е продължил с водката. Жалко! Млад си замина, а имаше талант за два живота.

Погледнах си моя дир. Уран как се движи и що да видя- точно днес е на 0гр 0' в скорпион, а след 41г ще е на ИЦ- трябва да внимавам тогава, ако искам да духам на 100   :) (свещи)

strelicka

• Hero Member
« Отговор #37 -: Февруари 06, 2016, 09:21:55 am »
на първата карта дир Уран съУ12 е на ИЦ, а дир Сатурн У12 е върху Уран

Висоцки е с У8 в 1 Марс съвпад Сатурн,опозе Нептун У1 ,сам си е причинител на смъртта,липса на контрол

дир.уран го видях, но СД Марс кацнал на К2,активира К8 с опозе и след година хем на К2 хем съвпад Уран и СД Сатурн У12,добра компания за безвъзвратност
уран+сатурн владее слънце,венера,юпитер в 12

akruks

• Hero Member
« Отговор #38 -: Февруари 06, 2016, 12:01:12 pm »
Висоцки е с У8 в 1 Марс съвпад Сатурн,опозе Нептун У1 ,сам си е причинител на смъртта,липса на контрол
Сатурн нали дава контрол, но в случая не го дава, защото не е в съвпад с Марс по знак, а и по градуси може да се каже, че не са в съвпад- орбис 4гр 48', така че опозицията на Марс У8, съУ1 в риби с ретро Нептун У1 е действала без спирачки, саморазрушил се е с алкохола.  :(

Имам познат водолей, който от сутрин надига чашката с твърдо- водка, ракия, а е толкова талантлив- свири на китара в рок-заведение, има успешни изложби с картини, бронзови статуетки, помня го още от училище, че свиреше в училищната банда и имаше по-дълга коса- бяха им разрешили за бала да си пуснат косите, а аз тогава бях заек и им завиждах, че завършват.  :)

strelicka

• Hero Member
« Отговор #39 -: Февруари 06, 2016, 08:13:46 pm »
Сатурн нали дава контрол, но в случая не го дава, защото не е в съвпад с Марс по знак, а и по градуси може да се каже, че не са в съвпад- орбис 4гр 48', така че опозицията на Марс У8, съУ1 в риби с ретро Нептун У1 е действала без спирачки, саморазрушил се е с алкохола.  :(

в асп.табличка е съвпад марс-сатурн ,диспозитор на сатурн е марс,а той пък е в опозе към св.диспозитор ,не кой да е а нептун,къв контрол,все едно да караш с 200 км/ч  без феродо на спирачките

The_One

• Hero Member
  • Публикации: 1678
« Отговор #40 -: Февруари 12, 2016, 09:26:39 pm »
Опасните години са ми били горе-долу на всеки седем от раждането. Като първите седем бяха в постоянни физически болки - в стомаха и в едното ухо.

1. Раждането - Марс, Уран и Сатурн са на моя асц. Нептун е няколко градуса след тях в първи дом. В първите седем години четиримата се движат през първия ми дом и последователно правят квадрати към Венера (У5 и У10), Луна (У7) и Юпитер (У12). Имало е опасност и за живота на майка ми. Всеки ден ме болеше корема и едното ухо. Никой не можеше да ми постави диагноза. Страдах от нощно напикаване.

2. Като станах на 6-7 години откриха от какво ме боли ухото. Изведнъж и корема спря да ме боли. Като съм се родила забравили памук дълбоко в ухото. Затова и леко недочувах. Но това нещо беше започнало да бере. Имала съм късмет, че изтече навън. Тогава съм имала тр. Сатурн съвпад нат. Слънце в Риби. Разпаднали са се квадратите към Венера, Луна и Юпитер.

3. Седмица преди Коледа 2003 г. Както си гледам телевизия вкъщи ми се пука жлъчката. Обаче в болницата ми вадят апендикса и обявяват на баща ми, че правя аборт (на 15 години за Бога!)  ;D Като видели, че не е апендикса решили да режат наред и така станал ясен проблема. След операцията цялото спешно отделние и стажантите идваха да ме гледат като експонат - беше атракция, че съм оживяла  ;D Съвпад на тр. Марс и тр. Плутон в 12 дом в Стрелец в тригон към нат. Луна. Тр. ретро Сатурн в 6 дом в секстил към нат. Луна. Тр. Нептун съвпад Мерскурий (У6).
Тр. ретро Юпитер е на К8 в Лъв.

4. 2009 г. - не ми се влиза в подробности. Огромна черна дупка. Тр. Плутон през асц и в съвпад с трите планети, които имам там. СЛВ в съвпад с нат. Меркурий (У6). Уран съвпад СЛВ в Риби.

Сега, някой да не помисли, че съм инвалид  ;D към днешна дата съм с добре - с годините укрепнах и всичко ми мина.
Мога да обобщя, че опасни години съм имала при тежки транзити към Луната и към У6. Сатурн ме е пазил и ме е лекувал при аспект с лична планета.
Друго общо е, че все е намесен Нептун и трудно или твърде късно докато за малко не ме изпуснат са разбирали какво точно ми има.

П.П. По прогресии сега на пръв поглед нищо особено не забелязах. Друго освен прогресии и транзити не съм гледала.
Това, което не ме убива...ще се моли да ме е убило, когато е имало възможност.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #41 -: Април 08, 2016, 10:46:16 pm »
Разгледах твоята карта - по дирекции не виждам с този час на раждане достатъчно указания за такова събитие. Единият съвпад на дир. СЛВ с предполагаемия изгряващ градус далеч не е достатъчен, трябва по-напрегнати дирекции да удрят осите и съответните сигнификатори.

Ти последно в оня рускоезичен сайт ли си прави тази ректификация? Повече указания за такова събитие намирам с час около 10.25-10.26 /гледано за София/. Марс застава доста близо до АС, а МС попада в мидпойнт, който би могъл да предположи такова събития, ако бъде активиран от дирекция или прогресия. По същото време и дирекционният Уран е в същия градус. По същото време, казваш, че е имало и "тийнейджърски бунт" - избягала си от къщи. В такива случаи често Уран е замесен.

Не настоявам за правилност, просто допускам хипотеза.

Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #42 -: Април 08, 2016, 11:32:25 pm »
Сложи и транзити де.

И аз не мога да го видя това събитие. Дир.Марс е минал асц, прогресивния точно отгоре  /ако часът е точен, ама май не е/, дир Луна вече е минала съвпада с Марс, пр. Юпитер У8 е в точна квадратура с Венера У7, ама не стига за такава събитийност.

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180
« Отговор #43 -: Април 08, 2016, 11:44:58 pm »
Гледах няма, поне аз не видях, чакам транзити.
При по ранен час има пр Плутон У8 на К8, ама пак е недостатъчно

Araya

• Newbie
  • *
  • Публикации: 6
« Отговор #44 -: Април 09, 2016, 09:07:30 am »
2008 Сатурнов възврат... сватба по ретро Мерк, тежък брак с последвал развод през 2013. Но се връщам към 2008, на 9,09,2008 с радост виждам положителен тест за бременност. Уви два месеца ходене по мъките и болници, грешни диагнози, кюртаж ... и вече като бях със сепсис и некроза 40 кусур температура  абсолютен пътник откриха че съм с извънматочна. Обикновено се изявява веднага болки и неща, но явно съм корав човек и изтърпях геройски цялата болка почти 2 месеца .. Краят на октомври ме оперираха извадиха некротиралия плод... едната тръба, другата пластика направиха /естествено съм осакатена до живот../ Нептун транзитирал през 8 дом - квадрат натален Уран в 5-ти У8. Транзитен Уран съвпад Слънце в 9 дом квадрат натален Нептун в 6-ти У9..  Изключително тежки събития с изключително тежки последствия. Важното е, че имам две прекрасни дечица макар и заченати по нестандартния начин :) Прилагам картата