Това е карта в периода на моето изнасилване, не помня дата. Като трябва да спомена, че малко преди това беше и 1-я ми сексуален контакт. Бяха приятели на гаджето ми. А цялата ситуация е доста мътна. Вината е и моя, бях избягала през нощта от вкъщи, а това се знаеше от гаджето ми и от моя приятелка. Според мен трябва да се гледа и 2-ри дом, като промяна в ценностната система. Този случай тотално ме преобрази (не външно, а на принцип психика), въпреки че игнорирах случилото се.
В неделя обикновено почивам от РС (само от тел разглеждам информативно), но тази карта ме извади от почивката
-натални Венера/Уран/Плутон са в квадрат с Юпитер, У8.
- нат Нептун, У12 ти е в квадрат към нодалната ос, като в твоя случай/живот посоката е ЮЛВ, а не СЛВ. Това означава, че когато действаш по Нептун, 12 дом, ще имаш проблеми. Знам, че това звучи абсурдно съгласно всички астро книги, но ако искаш, върни се назад в живота си и сама си прецени. В конкретния случай, дори дир СЛВ е върху Асц - потвърждение.
- натВенера/Уран в Стрелец, в 9 дом - та ти въобще не можеш да допуснеш, че някой нещо може да ти направи
. Тук и нат квадрат Слънце/Плутон добавя масло в огъня
- дир К8 е върху нат Сатурн, в 8 дом, У11
- дир Юпитер, У8 е в куинконс с нат Плутон, съУ7 - а Юпитер идва от 12 дом.
- има обаче и доста положителни дирекции, които са те спасили от по-сериозно нараняване.
- прЛуна е в/у ЮЛВ - насочила е вниманието ти към него
- прМарс, който е диспозитор на СЛВ в/у Асц
- трПлутон, 7 дом, през 8 дом прави тригон към СЛВ/Марс и секстил към ЮЛВ - тригона е по-лек, той просто се случва, докато по секстила трябва да се потрудим.
Като цяло, има и други неща, не толкова директно сочещи, но все пак са предпоставка, които обаче са от ЕА и няма да ви натоварвам с тях. Но при мен цялата ситуация оставя усещане за нещо по 7,8,11,12 дом, което идва, за да насочи вниманието към ЮЛВ във Везни, в 6 дом. Не ми се връзва само 9 дом като факти в случката.
Преобразяването поради безсилие/насилие е трансформация, по 8 дом, не по 2.
Сега прочетох и другите коментари - Сатин е отбелязала и точната квадратура на прЮпитер с натВенера/Уран. Ако датата е поне приблизително точна, тр Юпитер се намира в тези градуси, през 4 дом, а трУран е рез 11 дом и активират прогресията.
И следващото указание на картата - нодалната ос активира съвпада на дирК8 със Сатурн, като ЮЛВ е в 8 дом и в/у Сатурн.