Пепеляшка, горката, по-цял ден прислугва - няма време да се чуди дали се харесва или не.
Ама тя си има добрата фея, а ние?
Както много хора казват, всичко идва от Луната. Папи, имаш късмет с тази Луна в юпитеров знак в компанията на Венера (във ведическата карта), свободна от влиянието на малефици. Е, почти свободна, получава аспектче откъм Марс, ама то не е за ярост, по-скоро за ентусиазъм и енергиен заряд и дозичка нетърпеливост.
Моята Луна е в падение, че и ударена от Сатурн, а за жалост управлява тъкмо 7-мия дом на отношенията с другите. Харесвам се, обичам се, обаче не усещам другите да ме обичат - имам предвид мъжете, с които имам нещо. Гледам как други жени са ухажвани, как се отнасят добре с тях, как се борят да ги спечелят, а мен - не. Няма, братче, привличам някакви страхливци ли, не знам как да ги нарека. Нямам намерение да ги обиждам, само да подчертая, че не ми харесва поведението им. Искам и на него да му пука за мен, както на мен ми пука за него, но уви, не е взаимно (него е не е някой конкретен в това изречение, обобщен образ е).