Автор Тема: Самооценката и как тя влияе на взаимоотношенията ни  (Прочетена 41972 пъти)

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880
Не, не, с Пепеляшка беше шега. Нямам "пепеляшкови" аспекти в картата си, не ставам за Пепеляшка. :D Трябват аспекти между Венера, Нептун и Хирон за тая работа, май.

Рени, Сатен, благодаря ви за милите думи.

Рени, или съм чела, или съм гледала екранизация на приказката, не мога да си спомня кое, но помня приказката. Краят е като на Пепеляшка, но с пръстен, вместо с пантофка.
Добре, позволявам на "феята" да дойде при мен. Нека заповяда, ще я нагостя.
Обещах, че няма да говоря повече за холивудски актьори, а вие ме карате да говоря за приказни принцове. :D

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Какви принцове й пробутвате, какви романтики и приказки?!
На венера в козирог, луна в стрелец, водолейско слънце, и колеблив марс във везни-тук трябва възпитан, благонадежден бизнесмен с вкус към скалното катерене и ветроходството

Значи, Мирабела, регистрираш се във форум за ветроходци (катерачи и всякакви екстремисти, само не-шахматисти); после гледаш кой ще спомене, че е инжинер, физик, или подобен по образование, но се занимава с частен бизнес-е те го те-той е твоя човек

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
Не, не, с Пепеляшка беше шега. Нямам "пепеляшкови" аспекти в картата си, не ставам за Пепеляшка. :D Трябват аспекти между Венера, Нептун и Хирон за тая работа, май.

Рени, Сатен, благодаря ви за милите думи.

Рени, или съм чела, или съм гледала екранизация на приказката, не мога да си спомня кое, но помня приказката. Краят е като на Пепеляшка, но с пръстен, вместо с пантофка.
Добре, позволявам на "феята" да дойде при мен. Нека заповяда, ще я нагостя.
Обещах, че няма да говоря повече за холивудски актьори, а вие ме карате да говоря за приказни принцове. :D

Аз не визирам "пепеляшковите аспекти" (това са разни ала-бала) ,а персонажа Пепеляшка.И аз не говоря за принцове,защото за мен символиката на този персонаж ,не е "заварка" с принц . :)
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Рени

• Hero Member
На венера в козирог, луна в стрелец, водолейско слънце, и колеблив марс във везни-тук трябва възпитан, благонадежден бизнесмен с вкус към скалното катерене и ветроходството

Значи, Мирабела, регистрираш се във форум за ветроходци (катерачи и всякакви екстремисти, само не-шахматисти); после гледаш кой ще спомене, че е инжинер, физик, или подобен по образование, но се занимава с частен бизнес-е те го те-той е твоя човек

За цар Соломон ...говорех. ;)

P.S. Зададе ли си въпрос ,защо Мирабела си "пада" по холивудски актьори,певци и спортисти ли беше ?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Mirabella

• Hero Member
  • Публикации: 1880

За цар Соломон ...говорех. ;)

P.S. Зададе ли си въпрос ,защо Мирабела си "пада" по холивудски актьори,певци и спортисти ли беше ?

Защото харесвам чаровни хора (мъже). :D Не искам да съм Пепеляшка, това е нереално. Известните мъже, на които симпатизирам, имат нещо общо (поне това, може и повече) - всичките си върша работата както трябва. Имат Слънце в аспект със Сатурн като мен. По това също може да познаеш какъв е човекът. Човек ако е несериозен в едно, обикновено е несериозен по принцип. Не е 100-процентово правило, но върши работа в повечето случаи. Дотук не съм срещнала мъж, който да е несериозен в работата си, а сериозен в личния живот, т.е. не познавам изключения засега.

Два спортиста са само - единият вече не е активен, другият за мен е дечко, но му се възхищавам на волята и силния характер. Познавах момче родено на неговата дата, но пътищата ни се разделиха. Имаше някаква тръпка там, него не го приемах за дете. Два актьора са - д-р Хаус (всички го харесват) и още един. Хю Лори е толкова интелигентен, изтънчен, забавен, талантлив - English gentleman - как да не го харесва човек.

Папи, благодаря ти за предложението, но в сайтове за запознанство не се ровя. Предпочитам среща очи в очи. Така мога още от първия поглед да преценя дали човекът струва или не. Сериозно, след толкова горчив опит от един поглед ги познавам. От няколко години насам нямам грешка.
Иначе описанито ти за мъж е добро, много добро. Може и да не е бизнесмен.
« Последна редакция: Август 26, 2013, 07:06:07 pm от Mirabella »

Рени

• Hero Member
Реалното на Пепеляшка е Фортуна ,а реалното на Принца е "сбъдната " Фортуна . :)

Papy

• Hero Member
Реалното на Пепеляшка е Фортуна ,а реалното на Принца е "сбъдната " Фортуна . :)

Коя фортуна - Part of Fortune?

Рени

• Hero Member

Коя фортуна - Part of Fortune?

Не.
Fortuna -съдба,нещо спечелено с късмет ,състояние по наследство. :)

Uran

• Hero Member
  • Публикации: 2538
Папи, ти си описала моя сегмент. Аз такива ги обичам. Инженери с вкус към музика, кино, книги, упражняващи някой екстремен спорт- дайвинг, катерене, ветроходство, сърф. Моят не отговаря само на последното ми изискване- спорт. Играе шах и кара колело. Ако беше катерач или сърфист, щяхме да миткаме кто ритнати кучки зад опашките, а то..дремя домА.
Оначе съм имала такъв, който да отговаря. Щеше да ме удави.

Papy

• Hero Member
Ами то защо ли толкова точно съм го описала  8)

Satin

• Hero Member
  • Публикации: 3180

Е ти не си ли описала принц  ;D

strelicka

• Hero Member
  • Публикации: 3110

Е ти не си ли описала принц  ;D

http://hotarena.net/oficialno-princ-hari-se-jeni

жалко,докато я орисвате, изпуснахте този  8)

Satin

• Hero Member
Едва ли ще им позволят да се оженят  :)

Между другото принцове в буквалния смисъл на думата не харесвам ;D Още по-малко ставам за истинска принцеса  ;D

Рени

• Hero Member
Едва ли ще им позволят да се оженят  :)

Между другото принцове в буквалния смисъл на думата не харесвам ;D Още по-малко ставам за истинска принцеса  ;D

Защото нямаш усещане да бъдеш такава . :)
Трябва да има Венерин нюанс натала подчертан и то ,по-скоро в посока Везни ,също и Дева в женските планети,АСЦ.Мисля че и принцовете ,трябва да имат Везни ,Дева,Телец в натала ,по-скоро като нетипични за мъже.
Виж крал и кралица,там вече аз съм "за"  ;)

Satin

• Hero Member
Защото нямаш усещане да бъдеш такава . :)
Трябва да има Венерин нюанс натала подчертан и то ,по-скоро в посока Везни ,също и Дева в женските планети,АСЦ.Мисля че и принцовете ,трябва да имат Везни ,Дева,Телец в натала ,по-скоро като нетипични за мъже.
Виж крал и кралица,там вече аз съм "за"  ;)

Прекалено скучно, превзето и лицемерно ми се струва това да бъдеш принцеса. Виж за кралица на абсолютна монархия веднага се съгласявам ;D

Непокорните не стават за принцеси ;D Иначе Венерата ми го докарва от към маниери и поведение, стига да стоя кротко и само да ме гледат от далече  :)

Грейс Кели  :)

« Последна редакция: Август 27, 2013, 12:30:23 pm от Satin »