Enigma, според мен ти имаш занижена самооценка, и не се оправдавай с ретро марс-все пак е ъглов и огнен. Може би си прекалено наясно с чуждите мотиви и това те обезсърчава да се доверяваш и действаш, а в същото време много искаш да си част от някаква общност, пък те там различните не ги кльопат
Рени, ти си права, но какво от това-понякога е 100 пъти по-добре да ти кажат истината в очите, отколкото да ти се радват на глупостите, които правиш
Аз понякога също съм недодялана, то като оплескаш работата и извинения не вървят, но пък и защо изобщо се налагат-не казвам неща, за да обиждам или манипулирам, мисля ги и ги казвам-какво толкова?
Папи, права си,но без това за общността, "улавям нещата във въздуха" по отношение хората, но светилата ми са в 11, винаги е навалица наоколо-приятели, от всякакъв род, и да си отиде някой-нови срещам покрай интересите, а нямам нужда от толкова...понякога не мога да си чуя мислите от народ
различните, на работа е ерес да се говори за книги, идеи, друго-виж там се крия, правя се на по-проста, отколкото съм. Там естеството на дейност е такова,че реално няма конкуренция, но има его-та
като навсякъде предполагам. ;DВсъщност дълги години имах чувство за вина, безпричинно-втълпено в ранната среда, като заучих тези науки, го осъзнах,поработих, но понякога навикът си казва думата. А то е да не отказваш да отделиш време на хора-нуждаещи се си за тях от нещо. Те пък ме надушват, че ще им мине номера и последната година се научих в прав текст да казвам нямам време и нужда от тези контакти....но нахалстват. Понякога ми е голям проблем да разбера защо продължават, наистина не им дължа нищо, чак си мисля,че е "карма", не мога и не мога да го разбера този урок.
А иначе без тежките ,марс е синглетон.