Аз всичко ти разбирам, пък и щом успявам да изчета целия пост, значи-чете се
Следващ въпрос-в карта на един съвременник - примерно откривател на лекарство за рака, коя планета ще бъде силна и ключова? Или някоя неоткрита, понеже с уран, нептун и плутон вече сме свикнали и те са дали, каквото са дали
И ако отговорът ти е "нова планета-неоткрита още", тогава чисто астрологично как ще направим предсказание?
Не, Уран, Нептун и Плутон не са дали каквото са дали, те сега започват!
Човечеството едва прохожда в техните енергии. Те имат да работят още стотици години.
По въпросът с неоткритите планети, то те са били открити някога. Древните са ги описали и в митологията, има ги изкопани, издълбани, построени и т.н. Някои професионални астролози се занимават с такива неща, но аз не съм много запозната.
За лекарството против рака Уран трябва да е силен в картата, защото до това лекарство ще се стигне по необичаен път, понеже сега уж са пробвали какво ли не. Обаче много източници твърдят, че лекарство против рака има от десетилетия, но то се пази в тайна, защото определени влиятелни кръгове имат други планове за развитието на пренаселената ни планета. Ако това е така, тогава силна трябва да бъде Плутон в картата на този, който извади лекарството наяве, и отново Уран, защото това ще е вид революционен акт. Трето, Ванга е казала, че в началото на 21 век "ракът ще бъде окован в железни вериги". Ако "желязо" го разглеждаме буквално, то коя планета трябва да участва - Сатурн? Те всички са газови гиганти, но по символика... Четвърто, доказа се, че някои видове рак се причиняват от микроорганизми - вируси, бактерии. Руската школа по молекулярна биология смята, че всички болести без изключение се причиняват от микроорганизми, но толкова дребни, че не им е обръщано внимание досега или не са могли да се наблюдават. Тези микроорганизми се занимават с това да причиняват генни мутации. Може би е инструмент на еволюцията това, която ни прави адаптивни. Мисля, че е въпрос на време руснаците да си докажат теорията изцяло. Тогава отново Уран, който се занимава с мутантите, и Плутон играе също, защото той е дребничък - по-малък от Луната, но показа на какво е способен, т.е. колко енергия се съдържа в ядрото на атома.
Колкото до самия рак, тук участват и Нептун, и Хирон. Всяко раково заболяване има генезис в психиката. Нептун е вид балсам за душата, който и помага да се свърже с Висшия си Аз, да си опрости всичко онова, което не е могла и е разяло тялото. Хирон с неговата рана незарастваща, трябва най-много да се изкаже по върпоса с болестите или поне да бутне някоя полезна билка.
Хирон не го познавам, той пък съвсем почти чисто новичък, имам много да чета за него (и да медитирам върху него).