Аз точно мисля, че Луна в 4 дом не ми подхожда толкова, колкото в пети. Венера също повече ми подхожда в 12 дом, отколкото 11ти. НО Марс и Венера са в близък съвпад, около градус, а за Марс в 12ти не мога да се съглася, докато 11ти ми пасва перфектно. И за сега ползвам такъв час на раждане, при който Марс остава в 11ти, Венера в 12ти, но се чудя дали не съм пък субективна за себе си и така, трудна работа. :012:
А сабианските символи как ги използва за ректификация - ще ми е интересно да споделиш.
ПП: Сега прочетох и в този сайт за Луна в 4ти дом, но пак не съм съгласна - нито обичам по легла, по канапета да стоя, нито обгрижвам майчински (това е последното, което може да се очаква от мен :012: ). Повече мен ме обгрижват така, все на някой съм като детенце. Да готвя изобщо не обичам. Порока ми е, че пред компютъра седя много, но не защото толкова не мога да живея без него и без дома си, колкото, защото съм заобиколена от идиоти и не съм си намерила среда, която да ми пасне добре. Иначе изобщо може да не се и присетя за дома и домашните истории, ако не е това.
А и за чувствата ми - самите те не са някак "водни" и са твърде съзнателно показни за четвъртодомна луна. Една четвъртодомна луна, поне според мен, ако не й е наложително, няма да разгласява кое как го усеща - примерно ще срещне някой, който ще й направи лошо впечатление - ще си замълчи, ще го подмине, ще си размисли над впечатлението там, докато при мен винаги има ответна реакция - понякога мога да отида направо пред човека, да го хвана и заобиколно по 934830 да му кажа "Извинявай, но ти си абсолютен идиот" - друг път ще бъде само пуфтене и арогантен поглед, но без нищо НЕ МОЖЕ. :012: :012: :012: Аватари, подписи, затова често ги сменям - защото като ми се смени настроението, ми е гот да има нещо, което да показва на каква вълна съм. Пак показност, която не е привична нито за Козирог, нито за 4ти дом.