Аз също доста пъти съм си мислила за брака - дали е от свързването на двамата или подписът се гледа. Различно е за всяка връзка, може би
При нас всичко се случи бързо. Първият контакт на живо беше взрив от магнетизъм и емоции и дните след това също. Още на първата среща започна да ми говори за деца, че ако не можем да имаме наши - ще си осиновим .... накрая реши, че трябва да ми показва владенията си, т.е. имоти, коли и прочие "мъжки достойнства", при все, че аз си имах, макар и по-малко ..... Обясняваше ми какви "дефекти" има, напр. хемороиди, което никак не съм очаквала да са приказки за първа среща ... Изобщо всичко беше много нестандартно - местата, на които ходихме и т.н. Например реши да ми показва излитащите самолети вечер - от някакво място - кое как се виждало - нямаше оферта за бар и т.н. тежкарлъци :012: Съвсем друг подход
Аз, естествено опитах няколко пъти да обърна гръб, но не ми се получи, а и съвсем не бях безразлична, ама толкова бързо да скоча от високото в дълбоките води ... Та, октомври бях бременна, от ноември живеехме заедно и как се съгласих на брак и аз не знам - като се има предвид, че избягах от една сватба по-рано ... ама ето - случи се. Всичко много набързо
И може би случката започва още със запознаването ни
Той е с Меркурий на асцендента - добре ме е убедил и баламосал :012: Меркурий при мен е У7. Отделно неговия марс ляга на моя асцендент
Неговите Слънце и Венера съвпадат с моя Юпитер .... Абе ... ясно ми е, че не е имало на къде да мърдам :012:
Та да се върна на брака - гледах днес, че дирекционен Меркурий (У7 в натала) прави опозиция на Луната и квадрат с Венера - а при мен квадратът Луна-Венера в радикса е най-точният аспект. Също тогава дирекционен Марс е в секстил с Асцендента, респективно с тригон с десцендента. Ако задълбая - сигурно още ще излязат, но днес през дена - на пресекулки гледах и това запомних.
Има ли сайт, който прави дирекционна карта с домове - върху наталната с домове? Обичайно има натална, а дирекционни се виждат само планетите. Другата информация е в таблици