Стрпеличка, случилото се/процесът или ли връзка с наталните предпоставки на неговите СЛВ и Плутон? - интересно ми е - нещо като статистика ....
В книгата на Селесте тя пише, че тр Плутон в/у СЛВ има подобно проявление, но ... нещо си там още .... можем да направим съпоставка.
Плутон при него е елевантен, диспозитор на Сатурн/У СЛВ/-Слънце- Асц- Венера ,взаимна рецепция Слънце/Плутон
вредните навици са отказ от развеселителни питиета,към който беше сериозно и дълготрайно пристрастен,премина три месечен курс с медикаменти и редовни изследвания
Плутон винаги е замесен когато правиш нещо за първи път в живота си- той започна да готви,пазарува ,да меси страхотни питки,баници,надмина ме по майсторство,аз пък надебелях от толкова вкусотии,сготвени от някой друг,прибираш се от работа и мирише вкусно,през целият брачен живот все аз съм готвила ,отговорността за продоволствения сектор и всякакви битовизми също- все пак Нодалната е Козирог-Рак,Плутон чрез жертва/остана без работа/ го вкара в коловоза на Слв Козирог/2 дом с отговорности към семейството,да види др.страна чрез опитност
тогава прави и основен ремонт на др.ни жилище,в което сега живее дъщеря ми,беше отслабнал с 10 кг. за два месеца от много работа
тогава почина и мама - при него съвпада на тр.Плутон с нат.СЛВ Козирол 2 дом/който е 8 от 7 -съпругата/