Автор Тема: Колко изтъкнат е някой - рангът в картата  (Прочетена 63074 пъти)

Papy

• Hero Member
  • Публикации: 7914
Re: Колко изтъкнат е някой - рангът в картата
« Отговор #150 -: Юли 28, 2014, 05:09:31 pm »
не и не

enigma

• Hero Member
  • Публикации: 1971
« Отговор #151 -: Юли 28, 2014, 05:10:48 pm »
Щях да пиша, но за този подход не съм чела нищо.

Определят се най-силните планети, гледат се техните аспекти и се търси връзка с професията на натива и с това, с което е станал известен в обществото?
Тъкмо зачетох поста на Гали от първа стр. на темата, ориентирах се. Няма питам, спазвам стриктно правилата.
Благодаря, Лила, за поясненията.

Lilla

• Без Астро Теми
  • Hero Member
  • *
  • Публикации: 13839
« Отговор #152 -: Юли 28, 2014, 05:12:34 pm »
И аз благодаря за препратката - в началото на темата се е заформила много интересна дискусия.
Melius est prudenter tacere, quam inaniter loqui

Рени

• Hero Member
  • Публикации: 12741
  • Мъдрият се познава по това,че много се смее.
« Отговор #153 -: Юли 28, 2014, 07:00:44 pm »
Papy,ще ти дам данни ,да направиш карта ,за  да се провери по споменатите тук методи ,как работят ,относно колко е издигнат човек или изтъкнат ,искаш ли ?!?
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

Happy58

• Гост
« Отговор #154 -: Юли 28, 2014, 07:08:42 pm »
Ти се не отказвай, ще пиша по-късно, папи ми хвърля някаква ръкавица тука :72:. Нещо, което не ми харесва във форумите-гадае се, а не се пита, напр. нищо не знам за теб, но ще ти намеря къде да те изтъкнем по планетите, ако не си. Трябва да видим какво работиш и да определим шанс за ръст и популярност ли?
Защото си има и тема-Познай професията.... :)

не знам, как точно трябва да се процедира. Прочетох темата, но за мен все още е много рано да имам някакво мнение. Просто наблюдавам, че колегите опитват с изтъкнати личности, после се пробваха на две колежки и помолих и за мен. То аз вече си наближавам 50, ако трябва тепърва да се изтъкавам .... макар че може и да съм скрита лимонка, знае ли човек :) - За акрукс и Рени не искаха професия и такива работи. Сега ще видим - ако някой се включи пак с анализ на простосмъртен, ще придобием повече представа.

Happy58

• Гост
« Отговор #155 -: Юли 28, 2014, 07:11:49 pm »
Чакай сега, не пали, Хепи пък даде задна, излишно е да форсирате, никой не ви държи на полусъединител. Осъзнавам колко е трудно да си в рефер, модератор...с много различни хора. И се рнадвам,че аз не съм, хи-хи.
Ами трябва ли да знаем малко за човека-тя е ли главен счетоводител в ключова банка? Как да знам колко ще расте, различните професии имат специфика. Ей това имам пхредвид. А иначе и аз не споделям,макар че с времето всеки от нас се е разказал, показал. Та, уважавам правото на лична територия на хората, както и моята такава. Дори не знам Хепи дали е мечтател/вярва в духовното, но е практик/, дали е летец, или поет, макар да й е практична картата. Хуманитарен профил ли е или друг....

Много сме станали всички заядриво-закачливи, докачливи.
Няма да обяснявам повече, вярвам сме се разбрали. :08:

Хепи не обича пререканията, затова го изби на шега - а ти се увърташ и не казваш нищо за почерпката :)

Относно професията - финансист, но винаги съм имала слабост към езотериката. Не се превъзнасям по религии и учения, не мога да медитирам и да си представям .... :) Но пък с числата съм факир, стига да не се иска формула с безкрайност :)

enigma

• Hero Member
« Отговор #156 -: Юли 28, 2014, 07:37:23 pm »
Хепи,, благодаря за ов.
Папи, дай една надеждна схема на глифовете на тез точки-коя картинка ка й се вика, кое е Spiritq кое  Basis==== ще работим по възгледите на темата, съгласна :08:  :08:как да изследваме при Хепи като не знам символизма, значението, смисъла на точките разбрах, самите символи-кой-кой е-не вдявам?
Алкабициус като домова система няма съществена разлика за търкуването, нали?
« Последна редакция: Юли 28, 2014, 07:40:01 pm от enigma »

akruks

• Hero Member
  • Публикации: 13751
    • https://victoryastro.blogspot.com/
« Отговор #157 -: Юли 28, 2014, 10:33:36 pm »
Аааа, сигурно ще трябва да стигна първо до ранга на Акрукс и Рени и тогава да си искам .... ок, пледирам виноват ... и се самонаказвам в ъгъла.

Хепи, не съм искала нищо, помолих само да ми пресметнат една точка, с която не успях да се справя,  а за моя познат, на когото бях поместила картата в темата "Познай професията" също не съм се натискала за карта в тази тема тук, Рару прояви интерес и я построи, но гледам никой не се е включил да я коментира, а пък аз не ѝ разбирам, за да я ползвам.

Papy

• Hero Member
« Отговор #158 -: Юли 28, 2014, 11:31:06 pm »
Papy,ще ти дам данни ,да направиш карта ,за  да се провери по споменатите тук методи ,как работят ,относно колко е издигнат човек или изтъкнат ,искаш ли ?!?

по използвания по-рано метод:
1. светило от сектата - слънце във везни, триплицитни управители: сатурн, меркурий, юпитер.
Сатурн е на трон, в трети от асц и 10-ти от фортуна - много добро положение
меркурий във везни - в триплицитет, в 11 от асц и 6-ти от фортуна, рецепция с венера
юпитер - 1-ви от фортуна и 6-ти от асц, перегрин, според теорията действа според диспозитора си, тоест - венера
2. Диспозитор на фортуна - венера - в собствен дом по триплицитет (дори и в собствена терма), 10-ти дом от асц, 5-ти от фортуна, в рецепция с меркурий
3. Ъглови домове от фортуна - юпитер в 1-ви, марс и дух в 4-ти, сатурн в 10-ти
4. Дух - в 9-ти от асц, 4-ти от фортуна, диспозитор слънце - светилото от сектата, на радикално мц
5. 11-от фортуна - базис и луна, диспозитор юпитер
6. екзалтация - 2-ри от фортуна, 7-ми от асц, диспозитор меркурий, който я вижда с тригон, както и тригон от слънцето (дневна карта)

връзка м/у управителите на базис, фортуна и спирит: юпитер, венера, слънце - венера е диспозитор на всички, силна по знак и дом

С две думи - човекът е постигнал висок обществен ранг, предполагам, чрез работата си, вероятно и в чужбина е известен и вероятно тя е свързана с някакво изкуство
« Последна редакция: Юли 28, 2014, 11:42:41 pm от Papy »

Рени

• Hero Member
« Отговор #159 -: Юли 28, 2014, 11:33:56 pm »
Да, Papy -има висок обществен ранг,но не е в посока изкуство ,а управление. :clap:
„Това е моят ритъм и винаги е било така: който може – ме следва, за останалите не отговарям“

enigma

• Hero Member
« Отговор #160 -: Юли 28, 2014, 11:38:40 pm »
Папи, питах нещо. Сложно ли е за отговор, не че има причина за бързане, но нека да използваме системата. Отделни автори, абе много уважават арабските точки, проверили са ги. Всичко е алгебра и геометрия, ъглови ръзстояния...
« Последна редакция: Юли 28, 2014, 11:41:08 pm от enigma »

Papy

• Hero Member
« Отговор #161 -: Юли 28, 2014, 11:39:56 pm »
но не е в посока изкуство ,а управление

еми да, като си правя свободни съчинения за посоката на изява :)

мерси за картата, рени, и аз се чудех дали при непозната карта няма да се подведа

Рени

• Hero Member
« Отговор #162 -: Юли 28, 2014, 11:46:08 pm »
Papy,ще ти дам още данни ,ако искаш ,когато си свободна и имаш желание ,да сверяваш метода,явно си работи . :38:

Papy

• Hero Member
« Отговор #163 -: Юли 28, 2014, 11:48:34 pm »
Papy,ще ти дам още данни ,ако искаш ,когато си свободна и имаш желание ,да сверяваш метода,явно си работи . :38:

дай ми 2- едната на пропаднал, другата - на обикновен човек, ако ти се намират (с точни асц)
и да не са млади, за да сме сигурни в резултата

Papy

• Hero Member
« Отговор #164 -: Юли 29, 2014, 12:48:26 am »
ето ги картите от рени