-в силен аспект с малефик
- в знак на силен ъглов дом
-в знак на лунен възел;
Тръгнах от това ,което си споделила,при мен това е в наличност,тук не говорим за необичайно.
Т.е. за теб ,Луна и Сатурн провокират у нас страха ,поставени по специфичен начин ?!?
точно така, но се разговорихме за резултата даден ни по рождение, а не за изхода, който според мен е по-съществен, а и така разбрах темата открита от Сатин - важно е какво, пак дадено по рождение, може да помогне за добро справяне със ситуацията
и за да не изглежда, че словоблудствам, ще кажа че си живея със страхове от всякакво естество откак преминах сатурнов възврат понеже се съчетава с други връзки натални и транзитни между Луна и Сатурн
преживяла съм страхова невроза веднъж, която почти ме докара до анорексия, при другата съвсем дългосрочно си навлякох страх при определени ситуации в шофирането - последното е вече с натрупване (причинено от първия път, където не са взети мерки) - а, не мога да ти опиша колко обичах да шофирам, при това по-рисково, и с удоволствие ме разтоварваше
опитвам се да кажа, че ако още при първите симптоми бях предприела действия по оздравяването на "специфичната" Луната нямаше да стигна с такава сила до втория и епизод, естествено съчетан с усещането на планетите след сатурн - плутон, нептун, уран (в конкретния случай - с плутон)