Рени, причината сигурно е , че нативите родени между 80та-83та год. са с натален хирон в телец. и плутонът им във везни ми опозира слънцето обикновено
Мисля, че се изявява така хирон, заради аспекта със сатурн, който пък е У7. Освен това лилит ми е в съвпад с хирон. Ами и двете отношения- накрая нещата се развалиха и разпаднаха без много обяснения, малко причните хвърчаха във въздуха ( не че не бяха ясни). Където моят хирон беше стъпил на негов мерк- той си е близнаци, асц близнаци ( съответно негов мерк се падаше доста важен в натала) .Един вид се се леувахме малко с приказки. Той имаше разни проблеми от миналото , кохто доста според мен му се отразяваха в настоящето, започна всичко с много комуникация, после се пречупи ( връзка един вид в този смисъл не се осъществи по ред причини). Но имаше излеяния де, така че хирона ми май искаше да му помогне чрез говорене да преодолее проблемите си и да надмогне ситуацията. Не знам колко в действителност е подействал.
Там където имах хирон близо до иц- неговия сатурн ми бече стъпил на иц, моят на негово мц, абе изобщо приказка. И на двамата само да добавя хироните им бяха върху моята венера. Един вид двете ми по-големи увлечения в определни периоди от време. Този втория дори беше по-сложен, пак проблеми ( при него зависимости) и се оплетох малко в неговия филм, но закратко
, после взе , че си хвана явно живота в ръцете.