Учудих се , колко е вярно за моя 11-домен Хирон:
Отхвърляне в ранна детска възраст от приятели, други деца, съученици и т.н. заради определянето като 'странни и различни'. Такива хора вероятно не се чувстват добре сред големи групи хора, а само сред 'себеподобни'. Те всъщност имат потенциал за лидери и водачи, но само ако се научат да се отпускат и сред непознати. Трябва да осъзнаят, че всеки и всичко е взаимосвързано, че имат специфична роля в този живот и само трябва да я открият и следват.
Бях писала, че имам трудно детство, то беше трудно само и единствено заради невъзможността да се впиша в училищната среда, бях буфер между две полярни женски групировки в класа.Като отличник и от добро семейство, " висшите" все ме прикоткваха към тях, аз пък намирах повече общо с " мършите" , както наричаха другите. Така и не намерих своето място и правилната позиция, люшках се някъде по средата и нямах близки приятелки. Даже не искам да си спомням тези години и съм изтрила повечето спомени оттогава.
Потенциал за лидерство имам и номерологично, но понеже съм човек, не обичащ отговорностите, които то предполага, в много редки случаи, когато съм била напълно уверена и убедена, съм оглавявала нещо.
С годините намерих своето място, придобих самочувствие и следвам само и единствено собствените си желания, без мераци да угодя на когото и да е .